dilluns, 28 d’octubre del 2013

Montse Pueyo a la Roca dels Arcs.


-Cordada: Albert Macau i Busquets.
-Orientació: Sud.
-Ressenyes: Tenim la d'en Joan Asín , l'aperturista que acaba de reequipar la via i la d'en Parce que és la que feiem anar nosaltres i ens va anar de conya. Merci a tots dos!.




-Aproximació: La via va per l'evident díedre que hi ha cap a l'esquerra de la paret. L'inici és per una curta placa d'uns dos o tres metres un pèl bruta i que dóna peu a un díedre al mig del qual hi ha un pitó visible des de el terra.
-Material: La via està pràcticament equipada peró hem possat algunes peçes puntuals. A la primera tirada un tascó i l'ALien groc, a la penúltima l'ALien gris i el Camalot de l'1 i a la última el Camalot del 3.


 -Via: Combina alguns trams de díedre interessants i també una placa molt xula a la penúltima tirada amb trams herbosos. En alguns punts la roca te una miqueta de líquens i hi ha alguns trams on cal anar amb compte amb la roca. Bon ambient per la dificultat que te.
-Dificultat obligada: V+/6a i A0.
-Descens: Evident, cap a l'esquerra a caçar el coll que hi ha a sota la Roca Alta, aquí trenquem a la dreta i prenem una traça que ens porta a peu de la Roca dels Arcs. Compte que hi ha un punt en que hi ha una traça que en comptes d'anar per sota la paret baixa directament a la Font de la Figuera. La via és ràpida i com que és del pany esquerra de la paret queda molt bé per combinar amb alguna de la Roca Alta, nosaltres ens hem decantat per la Porno Star.


4 comentaris:

  1. A la próxima visita treurem els burins, només vam treure un del primer llarg.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan!, bona via i bon reequipament!. SI treieu els burins potser la tercera tirada quedarà una miqueta més obligada,no?. Recordo un burí a sota del pitó que crec que el vaig xapar...
      Per quan el Díedre Blau?
      Aquestes vacances de Nadal estem mirant de baixar al Todra i crec que ens anirà molt bé el teu bloc.
      Salut i vies!!!!

      Elimina
  2. Hola blog empotrat...aquesta via està al costat de la lleida? per on passa la somni de quínfer?
    Gràcies...per cert: si vols alguna resse del todra pel meu blog tambè hi ha alguna cosa, qualsevol dubte ja ho saps, hi hem estat tres cops !!!

    salut i gaas;)

    ResponElimina
  3. Hola Jan!.
    Si, la Quim Fer està enganxada a la Montse Pueyo, en algún punt es solapen i tot.
    Lo del Todra ho estem mirant per aquest Nadal, ja l'hi foteré un cop d'ull al teu bloc.
    Gràcies!
    Salut i roca!!!!!

    ResponElimina