dilluns, 23 de març de 2015

Hipster a Montrebei.-Cordada: Salla i Busquets.
-Orientació: Sud.
-Accés: Viacamp hem d'agafar la pista en molt bon estat en direcció a Montfalcó. Més o menys uns cinc quilometres després del poble trobem una linea elèctrica i una pista a l'esquerra. La seguim, passem una bassa i arribem a una barra de ferro. Hem de començar a caminar en aquest punt,podem aparcar a la cadena o a la bassa ( més lloc ).
-Aproximació: Seguim aquesta pista en direcció al cim del Montsec d'Estall. Passem una bifurcació de la pista i seguim per la pista de la dreta. Més o menys als 800 metres d'aquesta bifurcació hem de deixar la pista i enfilar pel vessant de la muntanya ( dreta ). En el punt on cal deixar la pista hi ha com un petit eixamplament de la pista i un xic més endavant de la pista una fita. Segons la guía d'en Luichy en aquest punt la vegetació passa d'alta a baixa, però jo aixó no ho vaig veure. En tot cas, deixem la pista i anem caminant pel vessant de la muntanya. En arribar al cingle caldrà buscar una fita que ens indica el pas per baixar a una feixa ( 2 m de II ). Un cop a la feixa anem uns cinc metres a l'esquerra ( mirant a la timba ) i localitzem la tercera reunió de la Hipster, dos bolts. En aquesta reunió no hi ha anelles ni res per rapelar, caldrà deixar-hi quelcom i recollir-ho de pujada.
Des d'aquesta reunió tirem un sol ràpel de 60 i arribem a terra molt justos. Cal desgrimpar uns metres i ser curosos alhora de treure la corda del devallador per no perdre-la.
-Material: Algún tascó i un joc de friends des de l'Alien blau al Camalot del 4, per la segona tirada pot anar bé repetir un 2.
-Via: Més sostinguda que la Zaidistes i que la No vull pagar ja que no creua cap feixa. Prou variada, de plaques, de fissures i un díedre final d'espatarrar-se bé de potes. A la primera tirada hi ha una miqueta de terra, m'imagino que perquè està a la base de la canal.
-Dificultat obligada: 6a/A1.
-Ressenya: A l'espera que en Luichy fagi la seva i/o publiqui la guia haurem de passar amb la foto que publica a lanochedelloroblgospot.com
-Descens: Inexistent si hem aproximat pels ràpels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada