divendres, 2 d’octubre del 2015

La Barca de l'avi al Salt del Grill.



Trams ben guapos amb un parell de llargs de feixa al mig,ben resolta. La roca és bona sense herba als llocs xungos, nosaltres hem fet la vintena repetició per tant encara pot caure alguna cosa.L' equipament a l'estil de totes les Rumbateam que hem fet, d'anar trobant coses allà on costa de protegir o de seguir l'itinerari. Entorn d'alta muntanya, mola fer una visita i un bany al Salt del Grill. Si anem fanàtics podrem rematar amb l' Economia Sumergida dels mateixos autors i que em sembla que queda força a tiro de baixada.



-Cordada: Ramón, Berta i Busquets.
-Accés: Cal anar a Queralbs. A l'entrada del poble agafrem una carretera/pista asfaltada fins a la central eléctrica del Daió on aparcarem.


-Aproximació:  Des de la Central del Daió agafarem el camí que puja a Coma de Vaca paral.lel al riu Fresser. Hi ha fins i tot algún cartell que indica el Salt del Grill. Passem uns deu metres del trencant del Salt del Grill i arribem a peu de via. Punt vermell, arbre i bolt visible. El peu de via l'hem trobat un xic embardissat i l'hem ben estassat. Hem entrat rectes a caçar el bolt i hem passat del pitó.
-Material: Joc de friends des de l'Alien vermell al Camalot del 4.


-Orientació: No m'hi he fixat massa però nosaltres hem estat a la via entre deu i una i hem estat tota l'estona més o menys a l'ombra.
-Grau obligat: V+/A1.
-Ressenyes: Rumbateam i kimgil. Merçi!


-Descens: Del final de la via anar a l'esquerra ( dir. Salt del Grill), flanquejant amb tendencia descendent el vessant de la muntanya. Arribats a una petita paret rocosa anem baixant per sota seu fins arribar al torrent. Baixem per dins el torrent fins a trobar una placa metàlica. En aquest punt caldrà prendre un corriol que va per la riba que dóna a Queralbs. En algún punt costa de seguir aquest corriol, malgrat dos trams amb cordes fixes. Desgrimpada final fácil per unes lloses i de seguida som al Salt del Grill de nou.

2 comentaris:

  1. Ei bones !!
    quina orientació és?
    i deu fotre rasca no ara?

    merci, salut;)

    ResponElimina
  2. Bones!,nosaltres hi vàrem ser a l'estiu i no ho recordo però si a la piada he possat de deu a una a l'ombra.Potser a la tarda l'hi entra el sol.
    Aixó de la fred és molt relatiu....jo que sóc de marina i al.lergic a la fred ara no hi vaig ni boig...però la gent d'Osona que sou valents en màniga curta,jajaja....
    Salut i clima tropical!!!!

    ResponElimina