divendres, 15 de gener del 2016

No a la guerra


Bonica via esportiva,en paraules d'en Canito:"linea elegant i directe al cim,roca molt bona,festival del canto.Si t'enganxa per la zona no te la perdis".A mi m'ha semblat prou guapa i variada.Ràpida i de bon combinar amb les veïnes Mata domingueros i ? o també amb el sectot esportiu de la base.Nosaltres així ho hem fet així:20 vies aproximadament,d'uns 20 metres,parabolts,entre el V+ i el 8a+ i de placa i desplom.

Cordada: Canito i Busqvuets.
Ressenyes: Penjo tot lo que em va passar en Canito,no són arxius baixats sinó pantallazos o sigui que igual no es veu massa bé.t
Orientació: Crec que NO,només te sol a les tardes de primavera/estiu.Nosaltres hi hem anat un dia de vent i tota la zona quedava molt a reçer.

Material: Nosaltres l'hem fet amb 14 expresos.Si es vol fer amb artificial cal unganxo i un pedal.
Difi cultat obligada: 6a/A0 o V+/A1 amb ganxo.
Accés: Poble de Gestalgar.Passem per davant del cuartel de la Guardia Civil i enganxem un seguit de pistes que tot creuant el riu un parell de cops ens deixen a l'area recreativa de Penya Maria, just sota la paret
Aproximació: Evident,reculem una,miqueta i creuem el riu per un passallís.Trenquem a la dreta i seguim paral.lels al riu.Trobem el sector esportiu,la última de les viez és la nostre.

Descens: Del final de la via acabar de grimpar al cim. Carenar a la dreta i enganxar un PR  a l'esquerra que en poc més de 15' ens retorna al cotxe. Les reunions estan equipades per rapelar però la tercera tirada és de flanqueig i al primer ràpel les cordes potser van a l'aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada