dilluns, 17 de juliol del 2017

Els Maldecaps de la Lourdes al Serrat de Mullapans.


Bona roca,dificultats homogènies,tirades sostingudes i equipament correcte tirant a generós.Hauria de repetir-se molt però si cerquem informació per la xarxa veurem que la via s'ha fet en comptades ocasions.El fet de no sortir a cap guia i la fama d'aproximació selvàtica segurament expliquin aquesta poca freqüentació.Crec que és una via 100% recomanable i on l'embardissada per arribar a peu de via és només de  30 metres. Acabada la via quedem a la base de la Roca del Corb on podem aprofitar per fer una altre via,crec que la que queda més a ma és La travesia de los dioses. Nosaltres,com que aquesta ja l'haviem fet hem anat més a la dreta i hem fet la Serrat-Torras. L'Accés i aproximació que explico a continuació són per accedir a la via pel Monestir,hi ha qui accedeix a la paret des de Monistrol.
Accés: Monestir de Montserrat, aparcament de pagament amb descomptes a federats ( 4/6 euros ).
Aproximació:  Des de el Monestir baixem en direcció La nostre intenció era rapelar per la mateixa via però hem estat incapaços de localitzar la darrera reunió i sense saber-ho hem rapelat per la Wounded Knee. Preveure recanvis,3 ràpels de 30 factibles en dos peró compte que hi ha sabines i llastres on es pot enganxar la corda.
Orientació: Est,te ombra a partir de les dues.
Material: Una desena de cintes exprés. Hem fet servir també un Camalot 0.5 a la segona tirada i un del 2 a la sortida,crec que ens hem colat.
Grau Obligat: Teóricament és 6a. Nosaltres anàvem en lliure però em va semblar que amb V+ es passa.
Descens: Del final de la via per terreny bastant embardissat anar cap a la dreta, cada cop anirem trobant més traça i acabem sortint al Camí de les Aigües.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada