dimecres, 27 de desembre del 2017

Amanita Moscata a la Paret de l'Amanita.




Via ben guapa que transcorre per plaques amb bona presa al sector esquerre de la Paret de les Bagasses. De fet, aquesta és la via que dona nom a aquesta part de la paret.
La via està força equipada, amb parabolts, en els passatges difícils (al voltant del V+/ 6a); mentre que en els trams fàcils la roca és menys bona i les assegurances escassegen més. Aquest fet ha portat a que ens perdéssim a la tercera i la darrera tirades, però sense entrebancs hem corregit l’error.

Accés: Aparcament de la font de les Bagasses

Aproximació: Igual que per les altres vies d’aquesta paret: un cop pugem a la via del tren anem a l'esquerra i creuem la malla metàl·lica. Prenem una traça força fressada i amb alguna fita que ens durà a peu de paret. L’inici és conjunt amb la Delincuentes, uns 10 metres a l’esquerra de la TJ de la Llesca. Parabolts visibles. Mitja hora aproximadament.



Orientació: Sud o Sud-Est. Menys exposada al vent i al fred que el sector principal de la Paret de les Bagasses

Material: Joc de friends (aliens blau i vermell i camalots del 0,3 al 2), joc de tascons i algunes bagues o cordinos per llaçar sabines.

Grau obligat: V+

Descens: Tal com marca la ressenya, anem fins a la R5 de Delincuentes, i en 3 ràpels som a una feixa a l’alçada de la segona reunió, la seguim i de manera evident tornem a l’aparcament.

Ressenya: hem utilitzat la d’en Luichy, molt correcta en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada