dilluns, 11 de desembre del 2017

Pawnee Fiction a la Serra de les Canals.


Via amb dues parts clarament diferenciades. Els quatre primers llargs són tombats i fàcils de fer. En canvi, els altres tres són verticals i bastant més difícils. Amb un grau de 6b escalarem bastant, tot i que encara haurem de fer algun tram d'Ae. Es pot fer amb V+ obligat, tot i que potser després no gaudirem tant de l'escalada. L'últim llarg té una sortida curiosa per un túnel que ens porta a l'altre costat de la paret (també hi ha una variant per la placa de la dreta). Està generosament equipada amb parabolts.


-Accés: Sortim d'Oliana direcció coll de Nargó i poc després trenquem a la dreta direcció les Anoves. Seguim per la carretera, fem unes corbes i aparquem a la dreta en un aparcament amb força lloc, just a sota de la paret.
-Aproximació: Des de l'aparcament surt un camí fitat que en uns 10 minuts ens porta a peu de paret. Arribarem més o menys al peu de via de la via Sol de Mitjanit. La Pawnee Fiction comença uns  50 metres més a la dreta (parabolts visibles).


-Orientació: Sud-est.
-Material: Moltes cintes exprés (més de 20 si ho volem xapar tot).
-Grau obligat: V+.


-Descens: En ràpels per la mateixa via, les reunions estan equipades per rapelar, però millor portar algun cordino de recanvi.
-Ressenya: Com sempre, molt bona topo al blog d'en Luichy:



2 comentaris:

  1. Una via ideal per dies d'anticicló, la tinc pendent des que vaig fer la Sol de Mitjanit, a veure si ens hi apropem aviat.
    Enhorabona per la repetició.

    ResponElimina
  2. Hola Jaume!.Nosaltres hi vàrem anar un dia de finals d'Agost que roinejava i també vàrem fer el fet.
    A mi em va semblar un pèl menys obligada que la Sol de Mitjanit.
    En tot cas dues vies ben xules i recomanables!
    Salut i anticicló!!!

    ResponElimina