dimecres, 4 de juliol del 2018

Via Esbarzers a la Roca de les Onze hores.



Amb aquest nom ens feia patir acabar ben esgarrinxats i només toques un matoll en tota la via.El recorregut comença amb una tirada de concentrar-se en la roca per escollir el códol fiable.Aquest primer llarg és ben sostingut fins que la paret comença a ajeure's,en aquest punt la dificultat minva però també ho fan les assegurançes i cal continuar escalant concentrats.La segona tirada comença amb una placa tiesa i després de fer una curta panxeta amb Ae ens apareix una placa de roca boníssima molt disfrutona. En el moment de reequipar aquesta placa no s'han retirat els espits antics i pràcticament es pot fer amb Ae. Em va agradar més que la Plaquetes blaves però menys que la Punta d'en Clerck.


Accés: Des de Matadepera prenem el carrer de les Belles Roques i després el carrer de Vista Alegre on aparquem,a les envistes de la paret. 
Aproximació: Des del vehicle l’aproximació és evident,en 5 minuts ens plantem a peu de via,parabolts visibles.
Material: Cintes exprés i un estrep. 
Orientació: Hi vàrem esser un dia de pluja,em sóna Sudoest.Si algú ho pot confirmar s'agraeix.
Grau obligat: V+/A1e.
Descens: Diria que la via es pot rapelar però no recordo si les reunions estan equipades a tal efecte.Si no volem rapelar cal acabar de grimpar uns 10 mètres de III fins a situar-nos a peu pla i Anem a buscar un corriol cap a l’oest ( dreta ) que en uns 20 minuts ens deixa on hem estacionat el vehicle.

5 comentaris:

  1. Jo diria que corriol a la dreta i avall en un moment...veig que et va agradar doncs!!!
    Salut i vietes de comglopostureo!!
    https://sergialella.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Totes m'agraden ;)
    A veure si ens veiem aviat!!

    ResponElimina
  3. Enhorabona, ja te'n queden poques de bones en aquesta paret! eld escens és a la dreta EST, OEST aniríes cap a l'esquerra cap a Montserrat.
    Ara que fa calor la propera hauria de ser l?Estruch ben ombrívola entrant per la variant Renom, la original és un artifo desequipat que ningú fa.

    ResponElimina
  4. Gràcies per la recomanació!.
    Tu em sabries dir més o menys a quina hora l'hi entra l'ombra a la paret i/o la que em recomanes?
    Salut i fresqueta!!!

    ResponElimina
  5. Acabo de veure al facebook que ha saltat un spit a l'Ae.

    ResponElimina