dimecres, 9 de gener del 2019

Via Empotraments a la Falconera.



Aquesta no ens ha acabat de fer el pes,massa herba i un parell de trams de mala roca no ens han permés gaudir plenament de la via.Arribats a la feixa cal anar a la dreta i tenim dues opcions per acabar de sortir a la carena:Vertical (V+espits,esquerra) o per la Dama de Piedra ( 6a,burils,dreta).Són dues possibilitats que es fan amb una sola tirada i en les quals la roca dóna joc per reforçar l'envellit equipament amb flotants.Aquestes dues vies són 5 estrelles.
Accés: Cal aparcar al port del poble del Garraf,al final de
 tot a les envistes de la paret hi ha un descampat i una zona blava on no hem pagat cap de les moltes tardes d'entresetmana que hem escalat a la paret. L'aparcament sembla segur,si més no no hi havia vidres al terra.
Aproximació: Creuem un descampat per un bon camí amb el mar i el port a l'esquerra.
Orientació: Sud est,sol fins les 4.
Grau obligat: V+.
Material: Algún tascó i un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 3.
Descens: Des de la darrera reunió pujem a la carena on hi ha un bon camí que seguirem a la dreta. La carena es va tornant cresta i anem seguint fites. Hi ha una desgrimpada amb una corda fixe d'un parell de metres de moment en bon estat. Després creuem una zona de vegetació per acabar espategant al carrer on hem aparcat.

1 comentari: