dissabte, 27 de juliol del 2019

El Somni d'en Rossell.


Sota el nostre punt de vista hi ha  cinc tirades molt bones,la resta es mou entre la caminada,el rostollisme i el ressalt ben aprofitat.Hem enllaçat els llargs 6+7 i 8+9.


Accés: A Queralbs agafem la carretera que puja a Fontalba.Només la seguirem un parell de quilómetres aparcant a ma esquerra quan ens creuem amb el camí que puja cap a Núria.
Aproximació: Cal seguir el camí que puja a Núria.Aquest camí ofereix dues variants,a nosaltres ens interessa el camí dels Duis ( esquerra,cartell) que passa per sota mateix de la Dent d'en Rossell o Roc dels Duis.Un cop a sota de la paret baixem uns 20 metres per l'antiga via del cremallera ( emporlanada ) i localitzem un corriol que du a peu de via,bolts visibles.Diria que la tanca que marca el croquis ja no hi és.

Material: Amb 18 cintes n'hi ha prou per xapar-ho tot fins i tot enllaçant,si es preten ensamblar i/o enllaçar tirades millor dur-ne alguna de llarga.
Grau obligat: V+/A0.
Horaris: Aproximació 30',via 4 hores i mitja i baixada 1 hora 15'.
Orientació: Sudest,sol fins a les 3/4.
Descens: Del final de la via pujar cap a l'esquerra fins enganxar la carena ( fites ). Un cop a la carena la seguirem de baixada amb alguna desgrimpada i una corda fixe fins a un evident coll. En aquest punt cal devallar fins la base de la paret.Just en arribar en aquest punt cal seguir baixant: primer per campes d'herba,després desgrimpant per unes lloses i finalmet per tarteres arribem al camí l'aproximació.
Ressenya: Com sempre la millor la d'en Luichy que és la que penjo.Gràcies!.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada