dimecres, 10 de juliol del 2019

Territori SEAM al Serrat Alt.


Via de petit format,estratègicament situada per acabar de sumar 80 metres quan baixem del sector.Com no podia ser d'una altre manera la via busca les debilitats de la paret en tot moment.
Hem escalat la via en dues tirades obviant la R2 però amb força fregament.


 Accés: Àger seguir la carretera cap al Coll d'Ares. Una mica abans d'arribar al coll prendre una pista a la dreta en direcció a Colobó. La pista passa per sota de les parets del Cap del Ras i segueix cap a la Font Freda.Passats la Xurulla i també el Trident trobarem un gran prat a ma dreta on estacionar.
Aproximació: Des del prat la via és perfectament visible.Nosaltres no hem trobat cap traça que dugués a peu de via i hem anat buscant el pas més net.Arribats a la base de la paret cal seguir pujant uns vuitanta metres més fins l'entrada de la feixa.El millor és aprofitar i fer-la baixant d'una altre via ja que la baixada passa pràcticament pel costat de la feixa on s'inicia la via.Peu de via en un díedre evident,deu metres abans del Díedre de la Llibertat.

Material: Si volem assegurar a ful el primer tram de V ens anirà de conya el Camalot del 4.Nosaltres l'anàvem guardant per més amunt i al final no l'hem possat.Així que hem passat amb unes setze cintes exprés ben llargues per enllaçar ( imprescindible doble corda ) i un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 2.

Grau obligat: V+/A0.
Horari: 1 hora.
Orientació: Sud
Descens: Arribats a la feixa podem baixar per la mateixa cap a l'esquerra o bé escalar una darrera tirada que puja a la carena.Aquest llarg es troba a l'esquerra,amb l'accés senyalitzat per fites i ponts de roca visibles des de la feixa.Es tracta de 40 metres de 6a ( V+ obligat ) on hi caldrà dur un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 3. Feta aquesta tirada el més ràpid és rapelar-la i un cop a la feixa baixar cap a la pista.Sinó volem rapelar ( 2 bolts amb anelles ) podem carenar a l'esquerra fins a una canal que te una fita a l'entrada.

2 comentaris:

  1. Os ha donat permis l'ajuntament per fer camping aqui??
    JAJAJAJA!!!!

    ResponElimina
  2. Si els parapentistes poden possar el toldo on vulguin nosaltres podem possar la taula on vulguem!!!
    A veure si coincidim!!!

    ResponElimina