dilluns, 13 de juliol del 2020

Màquina Total a Àger.




Una via més d'Àger,sinó anem una mica sueltos amb el tema de la finura farem força Ae.S'ha de dir que els Ae's són sobre burins prou sans i amb passos llargs de manera que són prou entretinguts.Anem creuant feixes amb la tallada de rotllo que això comporta.
Els tres llargs afegits per damunt la darrera feixa salven una mica el tema,especialment el primer d'aquests tres.A la ressenya que he penjat no surten: 6b,6a+,nova feixa i V+.
Si ha plogut millor buscar-ne una altre ja que creua força trams que fa pinta que facilment queden molls.


Accés: Àger seguir la carretera cap al Coll d'Ares. Una mica abans d'arribar al coll prendre una pista a la dreta en direcció a Colobó. La pista passa per sota de les parets, aparquem més o menys a la vertical de les clàssiques Tope clàssic Inversió Tèrmica .
Aproximació: Anirem pujant per traça cap aquestes dues clàssiques i localitzarem el peu de via en una feixa.Hi ha un espit a mode de R0 i una inscripció de MT.
Grau obligat: 6a/Ae.
Material: Nosaltres hem fet servir els Aliens negre,groc i gris així com els Camalots 0.5 i 1.Un estrep i 16 cintes exprés.Tramposa útil.
Horari: Aproximació 20',via 4 hores i baixada 40'.


Orientació: Sud.
Ressenya: Joanasin.Merci!
Descens: Del final de la via a la dreta agafant una feixa que amb una curta desgrimpada ens porta a una tartera per la que baixem fins a la pista.

2 comentaris:

  1. Suposo que no l'heu fet ara al Juliol? o sí? aquesta zona l'ha tinc com d'hivern, hivern...per cert es veu la placa de la darrera foto prou maca.

    ResponElimina
  2. La vam fer al febrer, però en Marc no porta les piades al dia...
    Diria que l'última foto és al 4rt llarg.

    ResponElimina