dilluns, 20 de juliol del 2020

Rock Suave al Devesó.Malanyeu


M'ha semblat una bona via d'equipament esportiu amb els parabolts situats a la distància justa per tal que l'escalada resulti obligada però no exposada.En aquest sentit l'he trobat més exigent que les seves veïnes obertes des de baix on tots els passos més complicats tenen una assegurança o possibiltitat de posar-ne.
Concretament un servidor s'ha encallat entre la primera i segona xapa del segón llarg on m'he entrebancat amb un pas de 6a ( en algún bloc posa 6a+) que no he tingut el valor de resoldre.He prova escaquejar-me per la dreta possant petits ponts de roca però no me n'he sortit.Al final he salvat la jugada escapolint-me per una canal/fissura herbosa a l'esquerra,havent-me d'ajupir i estirar per xapar el segón bolt.
Per montar la segona reunió hi ha dues instal.lacions,una dos metres per damunt de l'altre.Nosaltres hem optat per la de més amunt,la de sota correspon a la tercera reunió de la Neusnidó.Possibilitat de continuar per aquesta via l'escalalada.


Accés: Poble de Malanyeu,aparcament a l'entrada del poble.A sobre de l'església i el camp de futbol.
Aproximació: Del poble seguim el PR passant per darrera de l'església. Un cop hem sortit del poble arribem a una cruïlla de pistes.El PR baixa cap a una casa, nosaltres hem d'agafar la pista de dalt que ens portarà a un altre mas.Just abans d'arribar a aquest segon mas hi ha un camí a ma dreta que puja a uns camps enfeixats. Pujem fins aquests camps i els travessem cap a l'esquerra per una traça amb alguna fita i arribem al bosc.Planejem un moment i de seguida baixem a un rec,el creuem i pugem a la paret.
Convé ubicar la via durant l'aproximació amb la foto de la ressenya.Queda uns vint metres a l'esquerra d'on s'arriba a la paret,te parabolts del 10 i a la dreta hi te una R0 i tot una linea d'espits rovellats amb xapa no estandard.



Material: Unes 14 cintes i un parell d'Aliens,a l'iniçi del Ll2 hem possat el verd testimonial ( millor blau?) i el groc per trincar la segona role.
Horaris: Aproximació 20',via i rapelar-la 1 hora.
Grau obligat: 6a/A0.
Descens: Hem baixat amb un sol ràpel de 60 i una desgrimpada.Possibilitat de fraccionar-lo.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada