dimecres, 22 de juliol del 2020

Noves Vies a l'Agulla del Vidre.


Nova pencada de l'incansable Joan Boter que tantes vies i sectors esportius ens ha regalat.Aquest cop a la bucólica i recomanable Agulla del Vidre,sinó m'equivoco al Sot de la Guillota/Sot del Torn.
Orientació: Est,allà les 4 estava a l'ombra.
L'accés el fem pel municipi de Tagamanent, si venim des de Vic per la C-17 hem d'entrar a la benzinera i just passada aquesta baixar a la dreta. Només baixar creuem el riu congost per un pont un xic estret,després d'un tram de carretera,creuem la via del tren ( compte no hi ha barrera !!!) i enfilem per una pista amb forta pujada. Si no anem amb un tot terreny,no ens volem complicar la vida i no ens fa res caminar millor aparcar al començament de la pista. Més o menys a l'alçada d'un primer trencant a ma dreta que no hem de seguir ( pista tancada,cadena) i just abans s'una primera pujada força dreta. Amb un turisme una mica valent i un conductor una mica hàbil es puja fins al punt on cal deixar la pista,aparcament per un parell de cotxes.
Aproximació: Consistirà en seguir pujant per la pista fins que arribem a l'alçada d'una tanca que cal obrir i poc després deixar la pista per un corriol fitat a la dreta fins al sector Totxo del Pi.Arribats aquest sector seguim endavant passant per un nou sector esportiu ( Manel Fina ? ).Fem una petita baixada i ja veurem els vidres al terra que donen nom a l'agulla.
A gaudir-les!!!


  






4 comentaris:

  1. Comenten que la roca a la part alta és bastant precaria (casc i atenció)

    ResponElimina
  2. Felicitats i gracies per la feina. Ahir vaig pujar amb la meva filla per la normal de l'agulla del Vidre i faig flipar amb la feinada que heu fet. També amb la gran quantitat de vies noves que hi ha entre la Manel i l'Agulla del Vidre (potser teniu ressenyes?).

    ResponElimina