dilluns, 11 d’octubre del 2021

Canvi Climbàtic a la Presidenta.

 


Ens ha semblat una via ben resultona en el seu grau/estil.Malgrat tractarse d'un itinerari de ressalts aquests són prou mantinguts per haver-nos donat la sensació d'escalar. De bon combinar amb la veïna Magical Mistery Tour,també dels germans Massó i que arrenca del mateix peu de via pel qual tornem a passar en acabar l'escalada.Nosaltres teniem ganes d'esgarrinxar-nos una mica i hem anat a la cara est a fer la Jeronimo.



Accés: Esplanada d'en Nubiola, al costat de la Vinya Nova.
Aproximació: Seguim la pista direcció Collbató (ara tancada al trànsit) fins al pàrquing del Clot de la Mònica. Pugem per una pista en mal estat que creua un olivar. A on mor la pista hem de prendre un camí a la dreta amb marques blaves. L'anem seguint fins que arribem a una bifurcació senyalitzada: Pollegons esquerra i Sant Joan dreta. Nosaltres seguim direcció als Pollegons. El camí baixa al Torrent del Llorers, i just quan el creua nosaltres el seguim cap a la dreta torrent amunt (fita). El principi el torrent és força pla però més amunt trobarem ressalts verticals equipats amb graons metàl·lics. La via comença a dins el torrent just passada la canal de la Triple.Arribem a una explanadeta,a ma esquerra comença la MMT i a la dreta la CC,ambdues tenen les inicials picades a l'inici.
Material: Pràcticament equipada amb espits del 8 amb cabota d'espit i algún pitó.Nosaltres hem fet anar 8 cintes exprés i un Alien Verd per abastar el primer espit del darrer llarg.



Grau obligat: V/A0.
Orientació: Oest.
Horaris: Aproximació 1 hora,via 2 hores,retorn a peu de via 40' i de peu de via a la Vinya Nova 50'.
Descens: Ràpel de 10 metres des d'un parabolt i sabina.Aquest ràpel ens deixa al coll on hem fet la penúltima reunió.En cas de voler acabar l'activitat o seguir per la MMT  del coll baixar per la canal de l'esquerra cap al peu de via.Si volem allargar l'activitat escalant la Jeronimo a la cara est de la Presidenta asolit el coll baixar a caçar la canal de l'esquerra desgrimpant amb cura unes plaques tombades (II+) i ajudats per una corda un cop assolit el torrent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada