divendres, 17 de juny del 2011

Abraxas als Organos de Montoro.

-Companys: Manel i Salip.
-Ressenya: Més que ressenya feiem servir les explicacions que hi ha en els blocs.
-Material: Semàfor d'aliens,joc de tascons i un altre de Camalots fins al número 3. En cas de voler repetir alguna peça recomanaria que fossin 1 i 2.
-Aproximació: Evident,si tenim una fotografia de la via la podrem distingir perfectament des de la carretera. Penseu que la via entra una miqueta a l'esquerra de la vertical del díedre. Baixem de la carretera al riu ( nosaltres ho hem fet pel dret peró sembla que hi ha un camí ) i l'anem seguint per un camí. Cal descalcar-se per creuar el riu,nosaltres ho hem fet uns cent metres abans del peu de via. A peu de via hi ha una sageta picada i a la dreta una linea de parabolts.

-Via: La via te dues parts ben diferenciades. La part de baix no te massa ambient i és una miqueta herbosa,en canvi el díedre és ben vertical i amb ambient. La via obliga poc ja que el díedre es pot equipar al gust. V/A1 obligat,en cas de voler passar el díedre en artificial portar més material. La darrera reunió del díedre està equipada amb dues expansions rovellades ( burí i espit ),podem acabar d'arribar al cim. La via està poc equipada peró s'assegura molt bé,es podria rapelar encara que no està equipada per fer-ho.

-Descèns: Primer fem un ràpel d'uns quinze metres,anem a la dreta cap a un coll i baixem per una tartera que es va acanalant. La canal gira a la dreta i veiem una instal.lació de ràpel en una alzina. Dos ràpels: 50-60 ( fraccionable ) i el segon crec que més curt. De tornada podem passar per peu de via.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada