dimarts, 21 de juny del 2011

Aresta nord-est del Gra de fajol Gran

-Cordada: Teo i Manel
-Ressenya: nosaltres anavem bastant a pél;la via és molt evident i fàcil, tot i això es poden trobar algunes ressenyes a internet.
-Aproximació:Arribant a Vallter cal aparcar el cotxe a la curva d'on surt el camí que porta al refugi d'Ulldeter,en 15 min arribem a aquest i llavors hem de seguir direcció al coll de la Marrana.a mig camí, ja podrem veure l'aresta. nosaltres vam començar al peu de la mateixa, per lo més lògic. des del cotxe a peu de via 30 min.
-Material: al gust del consumidor.nosaltres vam enssamblar i amb 4 empotradors i uns friends mitjans vas sobrat, però com que no passa de III+ cadascú farà el que li roti, no?
-La via: es pot fer a pèl. el recorregut és evident i ens porta fins el cim en una horeta + o -. l'escalada no supera el III+, la roca és bona i no és gens obligada, ja que sempre podem sortir cap a la dreta i escapar-nos quan vulguem.Passant arran  de la cara nord les vistes sobre aquesta són bones, i només al final (últims 150 m.) la grimpada passa a ser més una caminada.Com diria un company, una bona love-climbing.Tot i ser molt fàcil vam disfrutar-la més del que ens pensàvem.Per dies "tontos".Nosaltres pensavem carenar fins al gra de fajol petit i llavors baixar a fer "la vall d'en Bas" "o la vall d'Hostoles", però el dia no va acompanyar.Potser d'aquesta manera el dia surt més rodó...
-Descens:Evident per la normal fins el coll d la marrana i d'aqui al refu i al parking(45 min).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada