dilluns, 6 de juny del 2011

No vols sopa?9 plats!!

-Data: 28/5/2011
-Company: Marc
-Ressenya: la d'en Luichy (http://www.lanochedelloro.com/resencata/lleid_colle2.html#)
-Material: 17-18 cintes express .Via equipada amb expansions i algun pìto aïllat.els estreps poden anar bé en algun pas si no es va amb un grau consolidat.
-Accés: Aparcar al petit "parking de la carretera",just després de l'àrea de picnic que hi ha al costat de la caretera, hi queven 4 cotxes.
-Aproximació: Evident, pujar en direcció a l'agulla del gos per el camí que surt del parking.Just sota l'agulla, agafem un corriol que ens porta fins a la via. Comença a la dreta de l'agulla, just entre  la "tànger" i la via "Maleses".15 minuts.
-La via: La via és prou maca, amb llargs variats per plaques, diedres i travesses, amb alguna panxa tipus Riglos. El primer llarg ens va agafar per sorpresa, és vertical i té una sorreta que no comvida a correr, ja que els seguros no estan a tocar. tot i que la via està ben equipada, la roca no acaba de ser molt bona i depén del llarg el casc és imprescindible.Encara li cal el pas de més cordades per quedar amb una roca més neta i consolidada. L'últim llarg  (i l'últim pas concretament ens va semblar el més obligat).
-Orientació: sud-est?
-Descens: la via acaba casi en un camí que si seguim cap a l'esquerra ens porta en 10 min. a la ferrata de baixada, i un com feta aquest seguim pel camí fins al cotxe (30-40 min).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada