diumenge, 19 de juny del 2011

L'Indi Solitari al Serrat del Duc.



-Company: Jesús.
-Aproximació: Des de Sta. Cecília prendre el Camí de l'Arrel ( G.R..) en direcció al Monestir, passem per sota de l'Aeri i just abans d'arribar a Patriarques hem d'agafar un torrent rocós a la dreta ( Canal del Moro ), fita a l'entrada. Trobarem cordes fixes als trams més drets. Espits visibles.



-Material: Una dotzena de pitons ( universals,plans, uves ) i una vintena de cintes exprés. Hem utilitzat una corda simple de 80 i hem rapelat bé per la via. Porteu algunes cintes llargues per evitar fregament. També hem utilitzat una falca petita i un alien gris,prescindibles. Guíndola recomanable ( sobretot per R1, incómode ).



-Via: A nosaltres ens ha semblat una bona via per practicar l'artificial. Hi ha forçes expansions ( espits als dos primers llargs algún treballa malament i bolts després ) que fa que no tinguem por alhora de penjar-nos del ferro que anem possant. El compromís és nul ja que podem abandonar en qualsevol punt. Tot i així haurem de treballar per progressar en alguns punts. La dificultat obligada deu ser de V+/A2, potser amb un ganxo o una punteta de clau es pot resoldre la sortida de l'Ae de la primera tirada que és on hi ha el pas de V+ ( s'hi veia un forat petit on semnblava que s'hi havia clavat ),la resta de sortides més aviat de V. Les dues primeres tirades són les més treballoses, mentre que la tercera està totalment equipada ( tot i aixó ens haurem d'estirar molt a la sortida del desplom, sinó invent en un petit forat ? ),al darrer llarg només hem col.locat un parell de uves per enganxar el segon parabolt i després ja tot equipat.
-Descèns:  A ràpels per la via, amb una 80 arriba a totes les reunions. Portar algún recanvi pels ràpels que començen a estar vellets.

1 comentari:

  1. Ei!! això de que les expansions fan que no tinguem por a l'hora de penjar-nos dels claus digue-ho per tu, que jo anava ben acollonit! je,je,...

    Jesús

    ResponElimina