diumenge, 11 de setembre del 2011

El Kraken a la Pastereta.


-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenya: La que hi ha a lanochedelloro.com. Útil per ubicar la via.


-Material: Cintes exprés,si volem xapar-ho tot a la segona tirada cal dur-ne 15 ( algunes estan a prop i es poden reciclar ).
-Accés: Del Bruc a la Vinya Nova. Seguim per la pista cap a la dreta,fem una baixada i després d'un tencat aparquem a la dreta en una pineda.
-Aproximació: Travessem la pista i pugem per un olivar fins que arribem a un cul de sac. Hem de pendre un camí a la dreta amb marques blaves. Deixarem el Serrat d'en Muntaner a l'esquerra, pujarem per una carena i deixarem a la nostre dreta la cara Oest de la Pastereta. A sota del contrafort per on va l'Habana Club hi ha un camí ( dreta ) que ens puja a la base de la cara Oest. L'anem seguint a l'esquerra i entrem a una canal que seguim de pujada fins a peu de via. Apeu de via hi ha el nom d'una via nova,Anoiram.
-Via: Ens ha sermblat una bona via esportiva de paret. La roca en general es bona tot i que hi ha alguna llastreta que pot saltar. Està ben equipada amb parabolts ( algún de vell ),respecte al grau obligat: hem vist de tot per Internet i a la ressenya, des de qui diu que està massa equipada fins a qui li dóna 6b+ obligat. A nosaltres ens ha semblat que amb 6a aproximadament es pot anar trampejant. Hem unit el tercer i el quart llarg. Ens ha costat una miqueta localitzar l'inici de la segona tirada. Un cop al peu de la Gran placa flanqueijem a l'esquerra fins a la R1 que és compartida amb el Viatge Apatxe i que són dos parabolts amb anelles. La Kraken surt recte amunt d'aquesta reunió i el Viatge Apatxe va més a l'esquerra.
-Descèns: Amb ràpels per la via,calen dues cordes de 60. De la darrera reunió amb un ràpel de 60 una mica pendular arribem a R2,un de 40 fins a R1 i d'aquí a terra amb un altre de 40.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada