diumenge, 9 d’octubre del 2011

Desquilibri Hormonal a Montrebei.




-Cordada: Els petates: Jordi Vilà i Busquets.
-Ressenya:Lanochedelloro.com,perfecte.
-Aproximació: Des de el Prat de St.Llorenç ( Àger ),anem per la traça que hi ha a sota les parets. La via va a la dreta de les caràcterístiques Xemeneies G.E.D.E.,un cop hi siguem a prop es distingeix perfectament el díedre vermellós de la segona tirada.Grimpem un petit resalt i anem a la dreta. La via comença en un díedre amb una alzina.
-Material: Joc de tascons i un joc de friends des de l'Alien verd al Camalot número 4. Hem repetit 1,2,3 i 4,no recordo si ho hem possat tot...No hem agafat claus,per reforçar les reunions no calen. Tampoc els hem trobat a faltar en cap pas.
-Via: Ens ha agradat molt,tots els llargs són guapos!. Linea lógica, bona roca ( algún tramet més dolent te ) i de bon assegurar. Predomini de les fissures i díedres de tota la mida i algún tram molt concret de placa. De grau obligat 6a/A1. Ràpida,tant la via com l'aproximació i la baixada ( per ser Montrebei ). Hem fet les tirades com marca en Luichy i no hem tingut problemes de fregament.
-Descèns: Carenant a la dreta fins a trobar un coll amb fites, a la dreta per unes tarteres i bosc que ens deixen de nou al Prat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada