dimarts, 25 d’octubre del 2011

Los Diablillos

-Cordada: Jordi i Manel.

-Ressenya:


-Material: via equipada amb parabolt i reunions amb anelles per rappelar.

-Aproximació: la via comença just a la dreta de l'esperò Remacha, a la dreta de la gran llosa que hi ha a la base de l'esperò hi ha un passamà i just després ja trobem la línea de parabolts. Es pot aparcar just a sota i es puja per una cadena. " min. des del cotxe.

-Via: la via  té dos llarg de 30-35 metres. el primer llarg té un passet al principi de V/V+ i un altre abans de la primera reunío. La roca al principi d'aquest llarg no és molt ferma, ja que la via és  nova i encara s'ha de sanejar. El Segon llarg també és de V/V+, és més vertical que el primer i la roca és més bona.Típica via de Sant Llorenç, ideal per dies amb un temps inestable , tot i que segurament sens faràm un xic curta.

-Descens: es pot fer en rappel per la mateixa via o caminant cap a l'altre costat.baixem per un camí que primer va cap  a l'esquerra i després a la dreta donant la volta per darrera a lña paret de l'ós fins arribar a una pista i d'aquí a la carretera.

1 comentari:

  1. Avui l'hem feta amb l'Albert Macau. Hem fet la via amb una sola tirada de 65 metres, fent un petit ensamble. Hem utiltizat una vintena d'expressos ( millor llargues ) i doble corda.
    Ens ha semblat que tenia alguns trams interessants i que seria una bona via d'iniciació per la relació dificultat/assegurançes.
    V obligat, i aixó que comentes de la roca suposo que utlimament s'ha fet força i actualment està ben sanejada.

    ResponElimina