divendres, 3 de febrer del 2012

Miqueluchi a la Pala Alta.


-Cordada: Antxi i Busquets.
-Ressenya:  Podeu consutlat la d'Escalatroncs



-Material: Semàfor d'Aliens, joc de Camalots fins l'1 i alguns tascons.
-Aproximació: Primer de tot dir que hem passat per la pista fins al Coll de Porta amb una Citroën Jumpi La via comença a l'esquerra del visible díedre de la Mariola Motors, facilment reconeixible amb la ressenya d'Escalatroncs. La primera tirada va per una mena d'esperó amb un pont de roca visible des del terra.


-Via: La via està força bé. La part de baix és facileta i a més força equipada, la part que coincideix amb el Díedre Blanqueta és més atlètica peró també força equipada. La fissura de sortida és el tram més complicat de la via i segurament també el més bonic. Creiem que aquest llarg és el que dóna la dificultat obligada a la via, comentàvem que estaria entre el V i el V+. A la fissura en qüestió l'assegurament va anar així: " aquí no queda massa bé tiro més amunt, aquí no estic cómode, tiro una miqueta més... " total que només hi hem col.locat dos Aliens mitjans ( groc,gris o vermell, no ho recordo ) un al mitj i un al final . Suposo que si es mira amb més calma i no fa mandra treure els tascons de l'arnés es pot protegir més. La reunió cimera es fa amb friends ( també es podria fer en una sabina, una miqueta justa i incómode ) guardar alguna peça per dalt ( entre Alien vermell i Camalot 0.75 ) o acabar d'arribar a uns boixos.
-Descèns: Caminant cap a l'esquerra, biaxem per la carena fins al Coll de Porta.

6 comentaris:

  1. Per mi tira més cap a V+ obligat.... però és paraula de Kutre.... salut!! i fins la propera!! antxi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja sabem que el V és el grau més ampli de tots, quan vulguis repetim!!!!

      Elimina
  2. ep!! veig que la Jumpy arriba on faci falta! ara m'hauré de buscar alguna parella per anar a fer-la jo!que te bona pinta!!
    Ja quedarem per fer la que us va quedar pendent!

    ResponElimina
  3. les jumpy arrivant allà on tu arrives !!! Bones escalades-

    ResponElimina
  4. Ei bon cotxe la Jumpy,està a la llista per quan peti el meu.
    Llorenç el dia que vulguis quedem, no se si quan quedem la Rosa d'Abril ja l'hauré feta peró podem quedar per fer-ne qualsevol altre.
    Jaume: No ens coneixem peró benvingut al blog.

    Bones escalades a tothom!

    ResponElimina
  5. V+ d'autoprotecció tranquíl.lament... xo mai exposat que hi entra de tot.. a la part de dalt, la variant a esquerres (marmo i cia) si que ronda el v+/6a expo
    senzilla i bonica

    ResponElimina