divendres, 30 de març del 2012

Xics Antirobo a la Serra de Sant Joan.



-Cordada: Albert Macau, Jesús Teixidor i Busquets.
-Ressenya: 


-Material: Algún tascó, Camalots .75, 1 i 3. Crec que vàrem possar també l'Alien verd o el blau.
-Aproximació: Millor que mireu un altre blog...la vàrem liar bastant. Quan vàrem veure la via li vàrem enxufar pel dret. Pel que he llegit a altres llocs haviem d'haver anat més per la dreta i la traça d'aproximació està marcada amb fites. Pujar a una feixa i acabar d'arribar al peu de via. Hi havia quelcom picat a peu de via peró no recordo el que ( Xics ? ) i es veien els parabolts.


-Via: Disparitat d'opinions a la cordada. A algú no li va agardar gens, a mi em va semblar que estava prou bé. Molts trams d'Ae i A1 es poden apurar en lliure ( 6a-6b ? ) , la roca ens l'hem de mirar en algún punt.Primer llarg un rostoll ( te un tramet bonic ), segon llarg d'artificial acrobàtic espectacular, la tercera tirada bona peró amb roca a controlar, hem entrat a la tercera reunió per l'esquerra ( sabina podada ). La ressenya marca que és recta peró es veia més difícil. Quart llarg molt discontinu, te un tram de placa vertical i un díedre prou bonics, cinquena tirada travessa aeria amb ambient i el darrer llarg amb una entrada molt guapa ( atlètica ) i després més discontinu ( pas tonto on entra el C3 ).


-Descèns: De la darrera reunió acabem de grimpar fins al cim ( II-III ). Un cop al cim baixem carenant cap a l'esquerra, mirant de no perdre massa el fil del cingle. Baixem a un coll on hi ha instal.lat un ràpel, crec que de 25 metres ( nosaltres el vàrem fer amb dues cordes ). Aquest ràpel ens deixa en una feixa,la seguim a l'esquerra i més o menys a la vertical d'un gran sostre ( Via del Sostre ) baixem de la feixa en direcció a una granja. En arribar a la granja vorejem la reixa i acabem de baixar a la pista.


2 comentaris:

  1. Acceso: pel llom de la dreta accedim a l'extrem dret de la terrassa llargs de la base de la parte. No cal pujar fins a Dalt de tot, 50 metres abans ja s'accedeix. Després per la terrassa anem caminant fins l'alçada d'un bloc gran que queda just sota del peu de via. Costa de veure desde la terrassa, pero desde el cotxe es veure molt claro. Via molt bola. Nodaltres vam lliurar algún pas aïllat del 2n llarg i van fer A0 a pas del clau de 3r llarg (bloc imposible),i pas del clau de travessia (6a+) perquè volar aquí FA por.

    ResponElimina
  2. Acceso: pel llom de la dreta accedim a l'extrem dret de la terrassa llargs de la base de la parte. No cal pujar fins a Dalt de tot, 50 metres abans ja s'accedeix. Després per la terrassa anem caminant fins l'alçada d'un bloc gran que queda just sota del peu de via. Costa de veure desde la terrassa, pero desde el cotxe es veure molt claro. Via molt bola. Nodaltres vam lliurar algún pas aïllat del 2n llarg i van fer A0 a pas del clau de 3r llarg (bloc imposible),i pas del clau de travessia (6a+) perquè volar aquí FA por.

    ResponElimina