dimarts, 15 de maig del 2012

Directa i Fiesta Vikinga al Puro.



-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenyes: Les podeu trobar al bar de St. Llorenç, el llibre de Camarassa per sort encara no l'han mangat. Per l'ordinador de casa deu rondar la ressenya de la F.V., quan tingui un moment la penjo...
-Aproximació: A Camarassa hem de sortir del poble com si anessim a Terradets, abans de creuar el pont anar a ma dreta cap a la central elèctrica i aparcar allà on acaba la carretera. Aquí localitzem un traça d'uns 100 metres que puja pel dret al peu del Puro. El díedre central, on es veuen un parell de xapes correspon a la Directa, i uns cinc metres a la seva dreta hi ha els parabolts de la Fiesta Vikinga.


-Material: A la Directa hem possat tres Aliens ( groc, vermell i gris ), perfectament substituibles per tascons. Per fer la F.V. només necessitarem dotze cintes exprés.
-Directa: Està bé, a mi m'ha agradat sobretot la primera tirada, atlètica peró amb bona presa. No hem enllaçat llargs encara que es deu poder fer al gust. Obligat V+.
-Fiesta Vikinga: Te una primera tirada molt guapa de placa amb forats, la resta està molt ben trobat. He llegit per internet que la gent enllaça les tirades dos i tres. Ben equipada amb parabolts deu obligar entre el V+ i el 6a.
-Descèns: Dos ràpels per la Directa. Cim-R3 ( 20 metres ) i R3- terra ( 50 metres ). Compte si aneu amb simple perquè la R1 no està preparada per rapelar.



2 comentaris:

  1. Si torneu heu de fer una petita joia, juntament amb la directa del Puro per mi de lo més bonic de Camarasa. La directa al Sabardó (via mayor, OLiva). Cal portar alguna coseta.
    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mingo, gràcies per la recomanació. M'magino que la ressenya deu estar al llibre del Bar de Sanllors, es troba bé la via? a on està exactament?

      Merci!

      Elimina