dijous, 26 de juliol del 2012

Flip Matinal a Diables.




-Cordada: Albert Macau i Busquets.
-Ressenya: Nosaltres dúiem la de l'Hita copiada. Penjo la del silenciomineral del 2015.


-Orientació: Hi toca el Sol fins les 12 o la 1.
-Material: Dos o tres recuperables, joc de Camalots fins al 3, joc de tascons i Alien vermell. Duiem claus i no els hem possat, hem trobat la segona tirada força clavada ( només hem col.locat dos tascons ).




-Via: A nosaltres ens ha semblat una bona via. Te bon ambient i trams molt guapos de díedre. La roca tampoc crec que sigui excel.lent peró es deixa escalar sense problemes. La primera tirada l'hem feta per una burilada a la placa tombada ( Diagonal del Vertígen ? ) i hem fet la reunió d'aquesta via ( 3 o 4 burils ), queda més cómode que la R1 de la via, afegim metres a la segona tirada peró no hi ha massa fregament ( doble corda ). Les reunions són incómodes i penjades, els burins en general estan en bon estat. Alguns trams herbosos a les dues darreres tirades. Obligat 6a.
-Descèns: D'on acaba la via grimpem al cim de Diables, baixem a un coll ( dreta, Sud ) i d'aquí a la dreta de nou per enganxar el coll de la Canal dels Avellaners per la que baixem fins al Camí de l'Arrel.


4 comentaris:

  1. Enhorabona per l'activitat. Hem van dir que era difícil passar pq havien petat uns quants burins i que algun tram que s'havia obert amb artifo calia apretar molt. Jo l'havia tret de la llista però sempre hi he tingut ganes d'anar.
    Salut

    ResponElimina
  2. Bones Mingo!!!. Pel tema dels burins no pateixis: n'hi ha dos que han petat peró algú ja els ha canviat per espits.N'hi ha una altre que va petar i hi ha un invent amb filferro i a més el burí de dalt te un bagueto. La via és molt recomanable!!!!!.

    ResponElimina
  3. Ens va costar molt!..Nosaltres tb vamos.fer la variant inicial i afegir metres al.segon llarg. Felicitats!

    ResponElimina
  4. Bones Jose!.
    A nosaltres també ens va fer suar la via en qüestió.He llegit que un dels teus companys era la primera via que feia al vessant Nord?,quina béstia!.
    Moltes gràcies per la ressenya!!.
    Salut i tàpies!!

    ResponElimina