divendres, 16 de novembre de 2012

Via de les Nenes a la Roca dels Arcs.

-Cordada: Èric, Laia i Busquets.
-Material: Nosaltres hem fet servir semàfor d'Aliens, Camalots  del 0.75 al 3 ( aquest només l'hem possat a la segona tirada ). La tercera tirada, la d'A2, l'hem trobada pitonada i no hem possat cap peça. El que si hem fet ha estat reforçar R3 amb un parell d'universals ( haguessin quedat millor dos plans gruixuts ). Estrep i unes 20 cintes si ho volem xapar tot al tercer llarg, una plaqueta recuperable i cintes llargues.
-Aproximació: Com sempre...si porteu la foto de la guia d'en Luichy la via es veu perfectament des de peu de paret ( sostre vermell característic ) . Al peu de via hi ha un díedre i es veuen els burins de la primera tirada ( dos de seguits a la paret de la dreta del díedre amb cordinos blancs ).
-Ressenya:
Nosaltres anàvem combinant aquesta amb la que hi ha al Cirera. A veure si em motivo i en faig una...
Penjo la de Romàntic Guerrer:


-Via: A tots tres ens va agradar molt. Sobretot per l'ambient que hi ha a la part de baix, la roca en general bona peró algún tram més discret hi ha. La tercera tirada l'hem trobada clavada i no hem possat cap peça, la tercera reunió es podria fer a la reunió de la Última Alternativa ( més cómode i segura ), per longitud arribem a R4, tindriem fregament peró suposo que seria a la part final del llarg ( IV+ ). La quarta reunió l'hem fet a l'esquerra d'on tocava ( espits ). Al cinquè llarg hi ha una falsa reunió ( dos burins i un espit ) uns cinc o deu metres abans de la bona. La sisena millor fer-la a la Última Alternativa, menys fregament al següent llarg i més segura. La darrera tirada ens n'hem anat molt a l'esquerra i hem pujat per un díedre que es veia més fàcil ( IV ). Grau obligat V+.-Descèns: Acabada la via anem a l'esquerra a buscar el coll que hi ha entre la Roca Alta i la Roca dels Arcs, a les inmediacions d'aquest coll trobem una desgrimpada d'una alzina que ens deixa en una canal. Baixem per la canal i per les lloses de la dreta i acabem de baixar fins a la base de la paret.

2 comentaris:

  1. un gran dia! bona via i millor companyia! La roca bona (amb excepció del 1r llarg i algun tramet curt), el grau gens collat, la via lògica i l'artifo clavat... això sí, les assegurances estan velletes!!!Molt recomenable!!! :)

    ResponElimina
  2. Un gran dia???...si et vàres perdre els ganxitos del curro!!!!, a preparara la próxima,fanatisme!!!!!!

    ResponElimina