divendres, 16 de novembre del 2012

Via de les Nenes a la Roca dels Arcs.





-Cordada: Èric, Laia i Busquets.
-Material: Nosaltres hem fet servir semàfor d'Aliens, Camalots  del 0.75 al 3 ( aquest només l'hem possat a la segona tirada ). La tercera tirada, la d'A2, l'hem trobada pitonada i no hem possat cap peça. El que si hem fet ha estat reforçar R3 amb un parell d'universals ( haguessin quedat millor dos plans gruixuts ). Estrep i unes 20 cintes si ho volem xapar tot al tercer llarg, una plaqueta recuperable i cintes llargues.
-Aproximació: Com sempre...si porteu la foto de la guia d'en Luichy la via es veu perfectament des de peu de paret ( sostre vermell característic ) . Al peu de via hi ha un díedre i es veuen els burins de la primera tirada ( dos de seguits a la paret de la dreta del díedre amb cordinos blancs ).
-Ressenya:
Nosaltres anàvem combinant aquesta amb la que hi ha al Cirera. A veure si em motivo i en faig una...
Penjo la de Romàntic Guerrer:


-Via: A tots tres ens va agradar molt. Sobretot per l'ambient que hi ha a la part de baix, la roca en general bona peró algún tram més discret hi ha. La tercera tirada l'hem trobada clavada i no hem possat cap peça, la tercera reunió es podria fer a la reunió de la Última Alternativa ( més cómode i segura ), per longitud arribem a R4, tindriem fregament peró suposo que seria a la part final del llarg ( IV+ ). La quarta reunió l'hem fet a l'esquerra d'on tocava ( espits ). Al cinquè llarg hi ha una falsa reunió ( dos burins i un espit ) uns cinc o deu metres abans de la bona. La sisena millor fer-la a la Última Alternativa, menys fregament al següent llarg i més segura. La darrera tirada ens n'hem anat molt a l'esquerra i hem pujat per un díedre que es veia més fàcil ( IV ). Grau obligat V+.



-Descèns: Acabada la via anem a l'esquerra a buscar el coll que hi ha entre la Roca Alta i la Roca dels Arcs, a les inmediacions d'aquest coll trobem una desgrimpada d'una alzina que ens deixa en una canal. Baixem per la canal i per les lloses de la dreta i acabem de baixar fins a la base de la paret.

4 comentaris:

  1. un gran dia! bona via i millor companyia! La roca bona (amb excepció del 1r llarg i algun tramet curt), el grau gens collat, la via lògica i l'artifo clavat... això sí, les assegurances estan velletes!!!Molt recomenable!!! :)

    ResponElimina
  2. Un gran dia???...si et vàres perdre els ganxitos del curro!!!!, a preparara la próxima,fanatisme!!!!!!

    ResponElimina
  3. Hem repetit la via i dir que una requipació ha canviat totalment el caràcter de la via... Tot una llàstima! La línia és brutal amb roca bona i un ambient espectacular llastima que tot l'artificial sigui un AE de parabolts... A més a més no s'ha retirat el material vell fet que fa que hi hagi molta ferralla a la paret! Per contra alguns pitons amb mal estat que no han estat substituïts per nous que ja em sembla bé però no s'entén el criteri del requipament... Pel material no calen pitons(potser 1 U o 1 pla pel flanqueig de 6a tot i que amb totems es fa tambe... Vam portar 1 joc de Friends i també ens van sobrar bastants...
    Salut!
    Guim

    ResponElimina