dijous, 28 de febrer del 2013

Els Fills de Solius i la Lluna de Cendra Platejada.



-Cordada: Berta i Busquets



-Ressenya: No en duiem, la via te prou ferro i lógica com per fer-la sense ressenya. De totes maneres n'hem fet una i crec que la via sortia en un vèrtex.



-Aproximació: Com la Escalera Caracol, tirem una mica a la dreta. Passarem pel peu de la Ocells de Niló i la que ve després és la Lluna de Cendra ( pitons i espits visibles ).




-Material: Joc de friends, des d'Alien verd a Camalot número 2.




-Orientació: Sud.



-Via: Ens ha agradat força, te tres tirades de placa guapes ( 1,4 i 5), el llarg 2 de transció i el 3 menys de transció. La roca és en general bona, tot i que te trams de les tirades més fàcils on cal parar-hi certa atenció. El grau obligat, entre el V+/6a.




-Descens: A l'esquerra a buscar el coll adjacent a la paret de la Xurulla. Aquí trobem una traça fitada i marcada amb punts blaus que ens retrona a la pista.

6 comentaris:

  1. Hola.
    Dendtro de nada también pondré la reseña de esta vía. La reunión interrogante de la derecha es del Banco Malo.

    ResponElimina
  2. Bones!, si se que tens la ressenya no em mato a fer-la, que m'hi he estat més que per fer la via!!!,jajaja...
    Per casualitat no tindràs a punt de sortir la del Trencalòs al serrat de la corona?, es que la vull anar a fer i si se que la tens feta ja no em mato a dibuixar-la!.
    Merci!

    ResponElimina
  3. Hola.
    No, esta no la he hecho.
    Como en unos días no voy a poder poner nada, la colgaré hoy mismo.
    Saludos.

    ResponElimina
  4. ja ja, mataus!! la trencalòs ha de ser bona via, i que necessita recupar-se de l'oblit, aquella fissura canta com una almeja, i ala, millor no perdre pistonada enlloc de perfilar callets aquí i allà no? a vere si coincidim! jo li veig una sortida directa, t'ho has mirat? estaria bé

    ResponElimina
  5. Bones Luichy, ja estaré al cas del bloc. Si anem a fer la Trencalós haurem d'anar amb la teva guia del Montsec Oeste que suposo que ja farà el fet. Salut i roca!.

    Edu!, de callo a callo i si entremig hi ha doscents quilometres d'asfalt millor!!!!jajaja..., el dia que vagi a la Trencalós em molaria empalmar-la amb la Somiatruites, la baixada és ràpida? hi ha alguna canal per escurçar el tema,no?. Si vols repetir la Somiatruites guai sinó ja hi tornem un altre dia i obrim la variant aquesta directa que dius. El dia que vulguis quedar ja sabs!.
    Vinga salut i callos,jajaja...

    ResponElimina