dimecres, 27 de febrer del 2013

La serp de dos caps a l'Extrem.



-Cordada: Berta i Busquets.
-Ressenya: La veritat és que no cal massa, només cal seguir els bolts!. Nosaltres anàvem amb una que ens va caure a les mans de no se on, copiada amb bolígraf...per no infringir drets d'autor de no se qui n'hem fet una un xic més cutre...



-Orientació: Si bé la paret de l'Extrem està encarada al Sud aquesta via te diversos relleus al seu voltant que l'hi fan ombra. Nosaltres hem entrat a la via cap a quarts d'una i l'hem feta pràcticament tota a l'ombra...un plaer en un dels caps de setmana més freds de l'any!.
-Material: 16 cintes exprés, si enllaçem les tirades 3 i 4 caldrà racionar-les.


-Via: No se si era que feia molta fred o que però a nosaltres la via no ens va agradar massa. La ruta no te massa ambient però el que si que te és molts parabolts que fan que sigui ben poc obligada, potser V/A0. L'únic llarg que ens ha agradat ha estat el segon. Hem enllaçat la tercera tirada i la quarta, la via ha estat sanejada però cal anar amb compte amb els blocs en algun tram.
-Aproximació: Mireu la de la Ke Bonica Boira. Heu de seguir paret enllà, de seguida trobareu l'entrada d'una feixa. Nosaltres no seguim la feixa, continuem per sota la paret i ens topem amb una corda fixe que ens puja a R0. Millor assegurar d'aquesta R0 però pujar-hi canviats.



-Descens: A l'esquerra a buscar el coll que hi ha entre l'Extrem i el Pilar sin brillo on retrobem el camí de l'aproximació.

6 comentaris:

  1. I la via és guapa o no val la pena?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Albert! m'havia deixat l'apartat del comentari de la via. Ja està possat, suposo que ara surts de dubtes.

      Elimina
    2. Sí, i tenint en compte el que dius suposo que la via no és massa bona, perquè tu sempre te les mires amb bons ulls. Les vies vull dir...

      Elimina
  2. ke masosokistes que sou , amb le fred que fot cuant toca l`ombra, i aixo dels drets d`autor ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Masoquistes no!, és que no sabiem pas que la via estigués a l'ombra. I a sobre a l'aproximació vàrem quedar ben xops.
      El tema de drets d'autor ho dic perque la ressenya que em va caure a les mans algú la debia dibuixar i com que no se si tinc la seva autorització doncs en dibuixo una.
      Salut i pesetes i lo atre són punyetes!!!!

      Elimina