dilluns, 8 d’abril del 2013

Miguel Xirivitas.



-Cordada: Berta i Busquets.
-Ressenya: Luichy.




-Material: La via està totalment equipada amb parabolts, claus i espits. De totes maneres hem possat algún tascó i un Alien vermell més que res per treure pèndol al segon de cordada.
-Aproximació: Com a la Viatje Espacial., podem entrar per la primera tirada de la Cafè Licor ( C.L.) o per la linea de xapes de la dreta. Feta la primera tirada arribem a un feixa, hem d'anar un pèl a la dreta i localitzar les inicials MX.
-Via: Guapa, tots els llargs són bonics. Majoritariament de placa peró amb alguns trams de díedre i una panxeta per donar varietat al tema. De grau obligat deu estar entre el V i el V+. Bona roca.



-Descens: Podem rapelar per la veïna Gorilas en la Roca ( última reunió compartida ). Nosaltres hem continuat per la Cafè Licor, no se si val molt la pena perquè escales una tirada molt bona i llarga, d'uns 40 metres però et menges el triple de metres de rostoll. En tot cas si continuem un cop al final de la via no guanyar massa alçada i seguir unes fites ( dreta ) que ens porten al circ on després de baixar una tartera arribem a un primer ràpel de 40. Baixem per una nova tartera i girem a l'esquerra a localitzar un parell de ràpels que fem en un de sol,50 metres.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada