divendres, 24 de maig del 2013

Directa del Pagès al Serrat Alt.
-Cordada: Roger Canals i Busquets.
-Material: Alguns tascons i friends de l'Alien verd al Camalot del 2. Duiem claus peró no els hem utilitzat.-Aproximació: La via s'inicia uns cent metres a la dreta de la clàssica Josep-Elena-Oriol. Per tant és la mateixa aproximació que la Paraisos Fiscals i llavors anar tirant a la dreta. La Directa del Pagès comença en una concavitat on hem fet una fita, a més hi ha una alzina llaçada i una petita placa metàlica amb el nom Al bloc de l'Edu hi ha una fotografia de la paret amb la linea marcada que va molt bé.


-Via: amb segell rumbero, d'aventura peró amb els ferros de la casa que et van donant vidilla. El millor de la via i també el més difícil és el bastió per on van les tirades quarta i cinquena. La resta te trams interessants peró és poc sostingut i un pèl herbós. Nosaltres hem enllaçat les dues tirades del pilar ( 4 i 5 ), aquí hem passat sense clavar: un tascó per abastar el tercer clau, un Camalot de l'1 i sortida en lliure de V+/6a. Després hem possat l'Alien verd per trincar un clau a la part final del llarg. El cinquè llarg va per un díedre on et pots anar protegint per tant m'imagino que no és obligat.
-Grau Obligat: 6a/A1. Segurament amb els claus el tema quedaria en V+ obligat.-Descens: A l'esquerra a buscar la Canal de la Xurulla ( rètol ) aquí agafem una traça que ens retorna a la pista. Passarem per sota la paret de la Xurulla on podem aprofitar per rematar amb alguna via.

4 comentaris:

 1. Ostres, us va nevar/pedregar?

  Això suposo que va ser el finde passat...

  ResponElimina
 2. Si,si Albert...va ser el cap de setmana que tu eres a Sant Onofre.

  ResponElimina
 3. Iep, bona aquesta..Quin fart d'escalar que us foteu no?? que no treballeu?? jaja
  Felicitats per la repetició, l'hi tinc un bon record per ser de les primeres, bona opcio al empalmar els llargs de dalt ja que la reunió la recordo força penjada!
  Salut i no pareu!!
  Rumbateam

  ResponElimina
 4. No treballem...estem subvencionats per la famosa marca de material Rostollextrem!,jajaja....
  A mi em va agradar, sobretot l'Esperó Vidreres mig nevant,jajaja...
  La que tinc ganes d'anar a fer és l'Escòrpora que em queda al costat de casa.
  Ah! i no pareu vosaltres d'obrir!!!!!.
  Salut i roca!

  ResponElimina