dimecres, 8 de maig del 2013

Via del Maño a Roca Maura




-Cordada: Jordi Tarradas i Busquets.
-Ressenya: Nosaltres anàvem amb la de Benvinguts al Paradís . És sobre foto però la via amb això i el ferro que te es segueix prou bé. Només hem tingut un moment de buscar la via a la tercera tirada, després d'un pitó ( v ), hem d'enganxar el díedre que hi ha més o menys a la seva vertical. En aquest díedre no hi ha equipament però es veu la roca sanejada.




-Accés/Aproximació: Hem d'anar a l'urbanització Roca Maura de l'Estartit. Un cop aquí enfilar-nos cap a dalt de l'urbanització. Arribem al carrer més alt de la mateixa i el seguim en direcció E. Aparquem més o menys a la vertical de les antenes. Des de l'aparcament crec que no es veuen les antenes ni tampoc l'inici de la via, no ho se. El que si que es veu des de l'aparcament és la Poseidón. i la Via del Maño queda a la dreta. Res de l'aparcament seguim una traça que ens deixa a peu de paret. La Via del Maño te el nom picat a l'inici, es veuen les xapes, hi ha un pi molt gran i queda just a la dreta d'una caracterísitica diagonal herbosa que ratlla la paret de dreta a esquerra.



-Material: Hem posat poques peces però variades: de l'Alien verd al Camalot de l'1. El pas d'A1 de la tercera tirada l'hem fet en lliure i no ens hem fixat en el tamany de la fissura, em sembla haver vist a una foto que hi ha l'Alien gris.
-Via: Ens ha agradat molt, variada i amb bonics trams de díedre i de placa. L'hem combinat amb la veïna Poseidón., no se dir-vos quina de les dues és més guapa. La Via del Maño està menys equipada, un pèl més menys sanejada i és menys plaquera...no se les dues estan bé en el seu estil. Com que són combinables feu les dues i decidiu. La baixada és ràpida ( 15 minuts ) i permet combinar les dues rutes sense estresar-se. El grau obligat deu ser de V+/A1.



 -Descens: Del final de la via baixem a la pista i la seguim a l'esquerra fins a un collet que hi ha entre Roca Maura i Torre Moratxa. Baixem a l'esquerra fins a l'urbanització i anem a l'esquerra a trobar el cotxe o el peu de via si volem fer una altre via.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada