dimarts, 14 de maig del 2013

Somiatruites al Serrat de la Corona.



-Ressenya: De moment penjo la que duiem que em sembla que és del mateix aperturista, nosaltres anàvem amb aquesta i costava peró s'anava trobant...En tinc una de feta quan tingui temps l'escanejo i la penjo.



-Accés: La pista que va a Montrebei des d'Àger. Millor portar una foto de la paret amb la via.
-Aproximació: A la vertical de la via hi ha un aparcament, que en realitat és un petit torrent ( compte si ha plogut ! ). Aquest torrent es troba a la dreta d'un llom caracterísitc. Podem pujar al llom o seguir per la seva dreta i pujar després. Anem més o menys rectes per la pineda ( neta ). Fins que anem a sortir a la base de la paret. Segurament anirem a parar a l'esquerra de la via i ens caldrà grimpar una miqueta i seguir una feixa fins a peu de via. Sageta picada i primer espit vermell visible.



-Orientació: L'hi ha començat a tocar el sol cap a les 11.
-Material: Joc de friends des de l'Alien verd al Camalot número 3. Millor doble corda i cintes llargues.



-Via: Ens ha agradat força, en general va per díedres i xemeneies guapes però cal anar una miqueta al lloro amb la roca. Amb V-V+/A0-A1 es deu passar. A darrera portàvem uns lolos que han enllaçat les dues darreres tirades, anàven amb simple i només amb un joc de tascons.




-Descens: Sense acabar de pujar el ronyó rocós que tenim al damunt seguim una traça prou marcada cap a la dreta, fins que veiem que el cingle que tenim a sota desapareix. Aquí baixem pel vessant, amb zones de tarteres i bosc, amb tendència a l'esquerra per evitar unes penyes que hi ha sota nostre. Quan hem passat aquestes penyes, continuem baixant per dins la pineda ( neta ) però ara amb tendència a la dreta fins a topar amb la base del llom pel que hem aproximat. Seguim per sota al llom i anem a espetegar a l'aparcament. Més o menys 45 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada