diumenge, 20 d’abril del 2014

Creuer Pontiac a les Moles del Pessó.



-Cordada: Txus, Berta i Busquets.
-Accés: Igual que la Discovery, diria que hi ha un altre accés però no el conec.
-Aproximació: El començament és el mateix que a la Discovery però no ens hem de desviar a l'esquerra pel torrent. Seguim el camí i pujem a un coll amb unes torres de la llum, on acaba la ferrada de baixada. Seguim el camí enllà, passem per la curiosa Cova de la Serpent. Creuem un torrent i arribem a una vall relativament ample: la paret queda al marge dret d'aquesta vall. Localitzem el caracterísitc gendarme que hi ha al primer llarg i anem cap a la base de la paret per rastres de traça. Per accedir a R0 ho hem fet desencordats (II-III ) i per la banda esquerra del gendarme.



-Material: Cintes exprés, la via està generosament equipada. El quart llarg està desequipat però es una grimpadeta.
-Orientació: Si no recordo malament és Sud Est.
-Ressenya: Aquesta d'en Parce  està molt bé, també podeu consultar la de lanochedelloro.com .Penjo  la de l'aperturista que he trobat gratant per la xarxa.



 -Via: Ens ha agradat força, te un parell de tirades ben dretes i generoses en ferro i canto, disfrutona. Les altres tirades són més tombades.  La roca és bona malgrat un tram amb un xic de molsa al primer llarg i un altre amb pedra un xic descomposta a la sortida de la via, compte en aquest punt si hi ha més gent per sota.


-Dificultat obligada: V/A0.
-Descens: Del final de la via seguir un camí fressat i fitat a la dreta que ens porta fins la ferrada de baixada. No passem a prop del peu de via.



3 comentaris:

  1. Enhorabona per l'activitat. Quan dius la mateixa aproximació que la Discovery, vols dir Performance?.

    ResponElimina
  2. Nosaltres la vàrem fer fa dues setmanes però l'accés a peu de via el vam fer per l'esquerra del gendarme. No estava molt brut per la dreta? I si, el primer llarg és comú, inicialment, amb la "Performance".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola i moltes gràcies per les aportacions!

      Mingo: Volia dir que l'aproximació comença igual que la Discovery però després va diferent i és igual que la Performance. Em sembla que no m'he explicat gaire bé.

      Xavi: M'havia equivocat, vàrem entrar per l'esquerra del gendarme.

      Salut i roca!

      Elimina