dilluns, 17 de novembre del 2014

Aresta Brucs a la Podrida.





-Cordada: Txus i Busquets.
-Accés: Aparcament de Can Massana, situat en un coll a la carretera entre el Bruc i Manresa. Convé no deixar res al cotxe ja que és un lloc típic de robatoris.
-Aproximació: Agafem el camí que du al Refugi Vicenç Barbé ( indicat ) just abans de la darrera pujada agafarem la Canal del Cirerer. Pujarem per aquesta canal, a dalt de tot hi ha el coll entre l'Agulla de l'Arbret i la Bessona. Just a sota de l'Arbret hi ha la Podrida.Les xapes no surten de baix de tot de l'agulla. Si volem fer la via des d'abaix i d'una sola tirada haurem de fer una mica d'ensamble en cas d'anar amb cordes de 60. Nosaltres hem seguit una mica més el camí de pujada i hem començat la via apurant al màxim el camí, així arribes amb 60 metres al cim. Les ressenyes que he penjat ho fan així.
-Orientació: Sud, via expossada al vent.
-Material: Cintes llargues i doble corda per evitar el fregament. Si anem justos de grau podem possar algun friend a l'inici de la via així com alguns merlets.
-Via: bastant equipada amb parabolts daurats. Malgrat el nom la roca és de primera, si la volem fer utilitzant els parabolts només caldràn les cintes exprés, algunes de llargues i doble corda per fer-la amb una sola tirada. Ressenya gentilessa d'en Climb Eastwood, merci!, algú en te una altre per completar?. -Descens: Un sol ràpel de 60 metres ben justos per la mateixa via.A part de la combinació que possa a sota va bé fer-la en baixar de La Filigrana.
-Abans de fer aquesta via haviem fet:
1. La Pelada per la via Faja o del Ràpel ?.
2. Aresta Brucs a la Savina Inferior.
3. Aresta Brucs a l'Agulla del Capdamunt.
4. Aresta Brucs a l'Agulla dels Espeleólegs.

4 comentaris:

  1. Aquesta via nlo tenia ni una expansió
    pere f

    ResponElimina
  2. Hola Pere!, gràcies per la informació!, que saps qui l'ha equipat i quan?. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  3. Jo la vaig escalar el maig del 2011 i ja estava equipada amb parabolts.

    ResponElimina