dilluns, 13 de juliol del 2015

Guerreros de la Roca a la Paret del Dispensari.




Les dues darreres tirades de díedre més aviat amplot i força sostingut justifiquen els dos llargs de baix. Aquests dos primers llargs ténen algún díedre força guapo d'escalar així com algún tram de placa ben xulo. Tot i aixó hi ha trams puntuals de terra i matolls que si som de paladar fi ens poden aigualir la festa. Hem enllaçat les dues primeres tirades controlant bé el xapatge de les cordes des de el primer metre i no hem tingut problemas de fregament. M'imagino que els dos darrers també es deuen poder enllaçar portant més material.


-Cordada: Jordi Berta i Busquets.
-Accés:
-Aproximació: Han tret els bolts de la via esportiva de l'esquerra
-Orientació: Oest a l'ombra fins cap a les quatre aproximadament.
-Material: Un joc de friends de l'Alien groc al Camalot del 4. Si es va just de grau mola portar repetits el 4 i el 3. El del 5 entra. La penúltima reunió es de dos ponts de roca suposo que bons però nosaltres la hem reforçat amb un 3.
-Dificultat obligada: Molt relatiu en aquestes vies de fissura, suposo que a base de ferro i paciencia es passaria amb V-V+/A1.
-Descens: Ens hem embardissat una mica. Del final de la via cal pujar amb tendencia a l'esquerra fins a trovar un camí que seguim a l'esquerra i que ens retorna a la presa, una mitja hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada