dilluns, 7 de març del 2016

Via Dau al Set a Roca Narieda






Via guapa, bastant variada amb plaques d'adherencia, petit sostre, diedre, placa vertical... Sobre un calcari excelent. Només li falta la verticalitat. Té un segon llarg de 6b+ guapo de placa vertical que obliga una mica l'escalada si anem sense trastos. El 4rt té un pas de sostre de 6c que es pot fer en 6a/A0 sense problemes. I arribem al 5è llarg, x mi el més disfrutón de tota la via. Placa d'adherència on sempre vas trovant alguna cosa per agafar-te i 60 metres. Molt guapo. 
 La resta no desmereix amb un 7è llarg d'adherència que a la ressenya el marquen de 6b. Ens ha semblat més aviat 5+/6a potser ens hem escaquejat d'alguna apretada. El nové llarg també es molt guapo amb un tall de diedre que t'has de posar bé i acabes corrent per les plaques finals fins el cim. Nosaltres em empalmat tot el que hem pogut amb cordes de 60m. L1+L2, L3+L4 amb petita sortida en ensamble, L7+L8 aquesta potser no val la pena perquè toca ensamblar uns 15m i les 3 últimes tirades ens han sortit dues fent una R pel mig en un dels molts ponts de roca que hi ha.


Cordada: Teo i Josep Torrell

Josep a l'inici del 7è llarg



Aproximació: Des de coll de nargó agafem la c-14 cap al nord i al cap d'un moment trenquem a la dreta per un pont direcció Perles, i tornem a trencar direcció Canelles.Hem de deixar el cotxe en un petit parking davant de la paret i abans del poble. Baixem al mas que hi ha sota nostre i agafem un camí fitat que ens porta cap a la paret. La via es trova sense problemes amb la foto de la ressenya. Surt a la dreta de la postres de músic i es una bona alternativa si trovem gent fent la postres.

Josep al 9è llarg 

Orientació; Sud est. Bufava mestral i a la paret hem estat molt bé i sense vent.



Material:Via totalment equipada. Duiem 16 cintes. Per empalmar llargs si volem xapar tot cal portar unes quantes més. Si anem fent els llargs que toquen ja en tenim prou. 



Ressenya: aqui us deixo penjades unes que he trobat al blog http://el-punch.blogspot.com.es/2011/02/dau-al-set-roc-del-balinyo.html


.

2 comentaris:

  1. ei bou, jo no l'he feta encara però diuen que és la millor del sector!!
    salut i metres!!

    ResponElimina
  2. Del tot cert, si no la millor, la més variada d'estils segur....el Llarg aquest de 6b de placa vols dir que no et confons amb el de la Sal de Frutas....? Be sigui com sigui, sapigueu que tenim un sectoret molt apunt ben aprop de la baixada. amb dos vies de e llargs molt xules i diferents del topic dels slabs de Narieda, i unaltra a mitges, en breu més info. bona tria pel finde que feia....Salut

    ResponElimina