divendres, 24 de març del 2017

Rosa del Sud a la Roca dels Arcs.


Guapa via força variada amb les típiques franjes de Vilanova i alguns trams més fins. Els llargs són força mantinugts i pel pany de paret que creua encara te força ambient. La roca bona o sanejada, encara que en alguns trams molt puntuals encara te una mica de sorreta,suposo que s'acabarà convertint en clàssica i quedara tant neta que al final estarà pul.lida i tot. Menys a la quarta tirada nosaltres hem catxarrejat a tots els llargs.

Accés: Municipi de Vilanova de Meià,creuar el poble i seguir una carretera de pujada i amb revolts cap a la ben visible roca dels Arcs. Quan arribem a la seva base ja veurem petits aparcament a dreta i a esquerra de la carretera. Pot ser complicat aparcar-hi si hi ha molta gent.

Aproximació: Arran de carretera localitzem un corriol que baixa al riu,el creua i després enfila cap a la base de la paret. Seguim per sota la paret cap a l'esquerra,amb la fotografia ja veurem la via. La via s'inicia a la zona de la clàssica Tàrrega,concretament a la seva dreta. Hi ha una petita R gravada i es veuen dos bolts, sinó m'equivoco del vuit seguits d'un tascó groc.
Orientació: Sud,diria que està al sol des de primera hora fins cap a les cinc.
Material: Un joc de friends des de l'Alien blau al Camalot de l'1.

Grau obligat: Hi ha un tram ben fi a la quarta tirada que de segón m'ha semblat de 6a+ obligat.
Descens: Sinó recordo malament fins la reunió quatre les reunions tenien algún vagueto i maillón per rapelar. Si arribem fins al cim carenem a la dreta per una de les diverses traçes que trobem i que en aproximadament mitja hora ens retornen a la carretera a pocs metres de l'aparcament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada