divendres, 26 de maig del 2017

Via Garcia a l'Elefant.

Via que ens pot servir per completar alguna escalada de la part alta de Sant Benet, sobretot si estem per la zona de l'Elefant i la Prenyada. Potser és una mica massa curta per justificar l'aproximació fins allà dalt. De totes maneres, la travessa del primer llarg és prou guapa i el mur del segon llarg també. Els altres dos llargs són l'excusa per arribar fins al cim. Està equipada amb parabolts, però a la sortida de la primera reunió haurem d'escalar amb calma fins a xapar la primera assegurança.



-Cordada: Busquets i Macau

-Accés: Monestir de Montserrat. Aparcament de pagament (6.5€), descompte a federats (4€).

-Aproximació: Pugem per les Escales dels Pobres fins al Pla de Sta. Anna. Aquí hem d'agafar un camí a mà dreta que, passant per unes escales, porta fins al refugi de Sant Benet. Des del refugi seguim el camí que puja primer cap a Sant Salvador i després al cim de l'Elefant. Abans de començar la grimpada d'una placa tombada, hem de localitzar una canal amb vegetació que cau a la cara oest de l'Elefant. Baixem per aquesta canal fins a localitzar l'inici de la via. El trobarem a la part alta d'aquesta canal, just a la dreta d'un desplom. Si ens estirem veurem el primer parabolt.



-Orientació: Oest.

-Material: Només calen cintes exprés i alguna baga per l'últim llarg. Equipada amb parabolts de color gris.

-Dificultat obligada: V/V+.



-Descens: Baixem per la Via Normal de l'Elefant fins a trobar el camí de l'aproximació. Atenció amb les degrimpades de l'inici de la baixada, són fàcils però tenen molt de pati.

-Ressenya: Nosaltres hem anat amb la topo de la guia de Sant Benet. Aquí penjo la de la webb kpujo,amb la vies del cantó per ubicar.

37 S.A.M.E.
38 El muro.
39 Directa Juliette.
40 Del Javi.
41 Del Jan.
42 Harold Lloyd.
43 García. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada