dimecres, 7 de juny del 2017

Joans's a la Codolosa.



 Una més de la codolosa!. Plaques de bona roca,alguna herbota i asegurament tirant a generós. Com sempre ideal per combinar amb alguna altre. Les dues primeres tirades les hem fet en una de sola,saltant-nos algunes xapes,amb corda doble i cintes llargues. D'aquesta manera no hem tingut gaire fregament.
Accés: Aparcament de la Salut,area recreativa al municipi de Collbató.
Aproximació: Des de l'explanada de dalt de les barbacoes agafem un corriol en direcció al torrent.Creuem el torrent per un pont de formigó i despres remontem torrent amunt.Quan la vegetació de l'esquerra desaoareix és el moment d'enfilar cap a la base de la paret.Abans hi ha alguna traça més directa però està molt bruta. Arribats a la base de la paret cal flanquejar tota la paret cap a l'esquerra. La via es troba a la part esquerra del pany central. Crec que a l'esquerra encara hi començen dues vies amb iniçi comú.Una d'elles és la Josep Monistrol.
Orientació: Sud.
Material: Cintes llargues i doble corda per enllaçar. Recanvis pels ràpels: nosaltres hem canviat el cordino de R3 i unes noies que la vàren fer abans que nosaltres vàren canviar el de R2.
Grau Obligat: V/A1e.
Descens: Un sol ràpel de 60 metres des de R3

1 comentari:

  1. Iniçi hi ha un tascó matxacat, a la seva esquerra efectivament hi comencen la Josep Monistrol i la Punt verd,que no tenen la mateixa entrada.
    Hem arribat a R2 amb una corda de 50
    Últim llarg es pot fer en lliure per la dreta de les xapes encara que la roxa és una mica justeta,6a.

    ResponElimina