dilluns, 5 de juny del 2017

Sultains of swing a la Gorra Marinera.


Bona via de dificultat moderada amb només un tram més difícil a la terçera tirada. Actualment es troba requipada amb parabolts amb xapa imitació de buril,cal estar atents amb la via ???? que la creua a la terçera tirada. Penseu que els prarbolts de la ??? són daurats. Quan baixavem de la via ens vàrem trobar amb uns locals dels Gorros que ens vàren comentar que la via te fama d'exposada i mirant a la guia de Gorros d'en Luichy marca com a exposada la sortida de la quarta reunió. En aquest tram el factor 2 hi és però a mi em va semblar més IV que V i a més algú parla de que es pot llaçar un merlet encara que no m'hi vaig fixar massa. L'altre tram que està desprotegit crec que era l'entrada,IV possibilitat d'entrar pels parabolts de la ??? que queda a l'esquerra. En general ens ha agradat amb alguns trams de placa de patates ben xulo.


Accés: Aparcament del Monestir de Montserrat. 4€ si estàs federat, si no crec que són 6.5€.
Aproximació: Del Monestir agafar les Escales dels Pobres, en direcció a Sant Joan. Al pla de Sta. Anna anar pel de sota i quan sortim al camí transversal ( St. Joan - St. Jeroni ) seguir-lo a l'esquerra fins a l'estació del funicular de Sant Joan. Aquí seguim en la direcció que portem fins a la base de la Gorra Marinera on prenem un corriol que puja cap a la paret. Deixar-lo bastant aviat per anar a l'esquerra per dins del bosc, la via cal iniçiar-la a l'esquerra de tot de la paret. El primer bolt crec que estava molt alt, veurem a l'esquerra el parabolt de la ????.


Orientació: Podria ser Sud Est.
Material: Nosaltres hem possat l'Alien gris en un parell de trams.
Grau obligat: V/V+.
Descens: De la darrera reunió grimpem cap a l'esquerra ( II ) fins a una instal.lació de ràpel. D'aquí tirem un ràpel curt ( 25?) fins al coll amb la Magdalena. Podem enllaçar amb alguna altre via com per exemple la Benson


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada