divendres, 23 de juny del 2017

Llimac groc a la carena del Dumbo.


Via bastant bona sobre roca de qualitat i equipada amb força parabolts. Llàstima que sigui un pèl massa curta, perquè si no es convertiria en una clàssica d'Agulles. Nosaltres l'hem fet en una sola tirada sense problemes de fregament utilitzant doble corda i cintes llargues. Hem escalat aquesta via baixant de l'Aresta Brucs a l'Ou de Colom.


-Cordada: Macau i Busquets.
-Accés: Aparcament de Can Maçana, situat en un coll a la carretera entre el Bruc i Manresa. Convé no deixar res al cotxe, ja que és un lloc típic de robatoris. Ara per aparcar-hi els caps de setmana i festius cal pagar 4€.
-Aproximació: Des de l'aparcament pugem en direcció al refugi d'Agulles ( senyalitzat ). Al cap de mitja hora arribarem al Pas de la Portella, el superem i un cop al coll del damunt hem baixat pel vessant oposat. Passem de llarg del refugi i agafem la Canal Ampla fins a localitzar la cara est del Dumbo. Després pugem pel bosc fins a peu de paret. La resseguim cap a la dreta fins arribar a la base de la paret de la Carena del Dumbo. La via comença al costat dret de la paret, es veuen les xapes dels parabolts des del peu de via.


-Orientació: Est.
-Material: Equipada amb parabolts. Només calen cintes exprés.
-Grau Obligat: V.

-Descens: Desgrimpem sense problemes per l'aresta nord. I després baixem per dins el bosc fins la Canal Ampla.
-Ressenya:  Penjo la dels Dalton i la de Sibemessenapren. Moltes gràcies!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada