dilluns, 26 de febrer del 2018

Miramar a la Falconera.




La via propiament dita és la segona tirada on gaudirem d'una magnífica placa molt agraïda d'escalar,mantinguda i amb bona roca a més de trobar-se reequipada recentement amb parabolts. Un cop a la feixa podem sortir per la ???? o per la ????,dues bones opcions de placa més tombadeta amb una roca velcro híper bona. En ambdós casos l'equipament es troba força envellit però podem afegir alguna peça per reforçar ( d'Alien blau al Camalot del 1?),en ambdos casos podem enllaçar sense massa fregament aquestes dues tirades.


Accés: Cal aparcar al port del poble del Garraf,al final de tot a les envistes de la paret hi ha un descampat i una zona blava on no hem pagat cap de les moltes tardes d'entresetmana que hem escalat a la paret. L'aparcament sembla segur,si més no no hi havia vidres al terra i està just davant del Club Nàutic.
Aproximació: Creuem un descampat per un bon camí amb el mar i el port a l'esquerra.La via comparteix la primera tirada amb la SAME,el primer seguro és un químic que assegura un pas descendent del flanqueig i costa de veure des de peu pla.
Orientació: La via es troba en un punt concret de la paret que te sol fins la posta,no se a quina hora l'hi entra exactament.
Material: Nosaltres hem fet servir un joc de friends des de l'Alien blau al Camalot 0.75. Al final de la segona tirada hem possat el del 3 però més aviat per treure'ns pes de sobre,crec que entraven peçes més petites.
Grau obligat: teóricament V+, en un punt concret de la segona tirada a mi m'ha semblat que el tema apuntava més aviat a 6a.
Descens:  Diria que la via acaba a la feixadues vies acaben a la feixa,si anem a la dreta trobem una instal.lació de ràpel ( pasamà per arribar ? ). COMPTE AMB EL RÀPEL fa 50 metres i es ben desplomat snese possibilitat de fraccionar.Nosaltres hem optat per allargar l'escalada un parell de llargs més i hem sortit caminant per la cresta a la dreta.Hi ha una desgrimpada amb una corda fixe d'un parell de metres de moment en bon estat. Després creuem una zona de vegetació per acabar espategant al carrer on hem aparcat.
Restriccions a l'escalada: Crec que està prohibida de Desembre a Agost.

2 comentaris:

  1. Bones !! La prohibicio es del 16 de gener al 30 de maig!!
    Salut i salitre!!
    sergi.Alella
    pd.Per cer la via es bonissima,com totes les del sector falconera!!!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Sergi,quan pugui ho posso a la piada.
    Salut i prou de neu!!!.

    ResponElimina