dimecres, 13 de febrer del 2019

Jovencitas Viciosas a la Roca de Migjorn.



Segurament els adjectius més escaients per descriure aquesta via serien lógica,variada, atrevida i vertical.L'ètica en el moment de l'obertura sembla ser que ha set la de minimitzar les expansions per trobarem certa dossis d'aventurilla.D'altra banda la qualitat de la roca és dual de la placa de franges impecable als tetris de blocs de gres,si la via es repetís força o es cardessin quatre cops de martell la cosa canviaria...





Accés: Des de Vilanova de Meià cal anar al poble abandonat de Rúbies. Pugem per la carretera que va a la Roca dels Arcs. Més o menys un quilòmetre abans de la Font de la Figuera prenem una pista a l'esquerra en direcció a l'Ermita de Rúbies. Hem d'anar seguint sempre la pista principal i per la dreta, al cap de dotze quilometres arribem a Rúbies on aparquem. La pista es fa bé amb un turisme però compte amb el tram final si ha plogut molt.
-Aproximació: Agafem el G.R. que va cap a la Portella Blanca i quan arribem a un desprendiment que baixa precissament de la Roca de Migjorn deixem el GR i pugem cap a la dreta.A peu de paret anem una mica a la dreta fins a trobar l'iniçi de la via.Pitó i parabolts visibles.
Material: doble corda i cintes llargues.Algún fissurer i un joc de friends des de l'Alien negre al Camalot del 3.


Grau obligat: 6a/A1.En cas d'haver de fer amb A1 si no ens mola penjar-nos d'un Alien negre millor dur una V curta,sembla que un ganxo també pot ajudar a sortir.Trams de V/V+ sobre roca dubtosa.
Horari:Aproximació 20',via 4 hores i baixada 40'.
Descens: Hi ha qui diu que per la feixa a l'esquerra és possible abandonar
Nosaltres hem fet també el darrer llarg i la baixada ben fàcil i evident a l'esquerra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada