dilluns, 24 d’agost del 2020

Little Traguet a la Cova del Tabac.




No està pas malament del tot,hi ha trams de placa fissurada ben xulos alternats amb trams on s'ha de ser delicat amb la roca i hàbil possant catxarros.


Accés/Aproximació: Nosaltres hi hem anat després de fer una via al Sócol.
Per anar-hi des de la carretera m'imagino que cal estaçionar com per anar a la Cova del Tabac.Des de Camarasa en direcció Tremp passem el túnel i just després de creuar totes les instal.lacions de la presa hi ha un bon aparacament a ma esquerra. Aquest aparcament ultimament està força freqüentat ja que per la zona de la Cova del Tabac s'ha equipat el Sector Solarium i està molt de moda.

La via debuta uns 50 metres abans de la Cova del Tabac. Sostre característic i parabolt visible.
Material: Algún tascó i un joc de friends des de l'Alien verd al Camalot del 3.
Grau obligat: V+/6a i A1.


Horaris: Des de la carretera a peu de via hi deu haver una hora ben bona si fem una via al Sócol de Montroig conteu mitja hora per fer el canvi.Per fer la via 2 hores i mitja i per baixar fins a l'aparcament del Sócol del Montroig 1 hora.
Orientació: Probablement Sud Est.
Descens: Del final de la via carenem a la dreta fins a un ampli i evident coll,en aquest punt cal baixar a l'esquerra on trobem un bon camí que sense pèrdua ens baixarà fins al fnal de l'embassament. Llavors ens tocarà seguir la carretera a la dreta creuant els túnels fins a l'aparcament. Més o menys ens tocarà caminar un quilómetre per la carretera. Si ens fa pal podem fer la logísitica de portar dos cotxes i aparcar-ne un l'aparcament de la Cova del Tabac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada