dilluns, 31 d’agost del 2020

Il.lusió Compartida a la Trona





Segurament aquest sigui l'itinerari multillargs de lliure més assequible de tota la Trona.
Escalada marca de la casa de moviments atlètics i ambient vertical. El gres que trobarem al llarg de tot el recorregut és de la qualitat habitual a la zona,havent de traccionar amb delicadessa d'alguna presa.
Accés: Carretera de St.Feliu Codines a Centelles, a uns 5km. de Centelles agafar un trencant a ma esquerra fins la casa de colónies de Can Miqueló ( cartell ). A la casa de colónies seguim recte,passem l'ermita de St.Miquel Sesperxes,on s'acaba l'asfalt. Ignorem un trencant a la dreta i un a l'esquerra.Arribem a una mena de coll on hi ha una cruïlla de 5 pistes.Agafem la de l'esquerra i de seguida girem a la dreta,seguim aquesta pista,passant per sota d'una linea elèctrica.Al final la pista fa una bifurcació: a la dreta pujariem a Mas Rajadell ( cartell de camí privat prohibit circular ) i a l'esquerra baixem a un camp on aparquem.
Aproximació: Anem en direcció sud,cap arran de cingle i cap a la dreta.Trobarem un camí amb cartells de la ruta dels Cingles de Bertí marcat com a PR. Cal seguir aquest camí que porta a un grau i que ens permet baixar cap a la base de la cinglera. La paret no es veu, però s'intueix el cim de la Trona. Quan portem uns quatre o cinc revolts baixats estarem a l'alçada del peu de paret,hi ha una porta. Deixem el camí i seguim a la dreta pel peu de paret.
La via en qüestió és la última de la paret i està
 equipada amb espits visibles des de la base.
Orientació: Oest,ombra fins les 12.
Material: Nosaltres hem utilitzat una dotzena de cintes exprés i un Multirang taronja (0.5-1) per reforçar i treure factor a R1.
Es veu que pot mancar el primer espit,preveure alguna peça a tal efecte.
La via està molt equipda però es poden afegir coses ja que discorre per terreny fissurat.
Descens: Hem fet un ràpel de 40 metres des de la darrera reunió,fraccionable parant a la primera reunió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada