dilluns, 17 de maig del 2021

Black Sad al Serrat d'en Muntaner.

 


La segona tirada és una placa guapa i fina llàstima que a les altres tirades la roca tingui alguna pega.A l'inici de la via la roca te una capa de sorreta un pèl empipadora i al comencament de l'últim llarg està una mica trencada.



Accés:Explanada d'en Nubiola, al costat del restaurant de la Vinya Nova.  
Aproximació:Des de la Vinya Nova prenem la pista forestal que porta cap a Collbató. Seguint aquesta pista trobarem un primer trencant a mà esquerra, és el Camí de l’Artiga Alta. Passat aquest trencant i seguint uns minuts més tornem a trobar un altre trencant a l’esquerra, el seguim uns 100 metres fins arribar a un cul de sac on abans es podia deixar el cotxe. Des d’aquest punt agafem un camí de marques blaves ( Camí del Clot de la Mònica ). Seguim aquest camí fins a localitzar el segón corriol que surt a la nostra esquerra (fita,el primer du al sector Clean is good). Aquest corriol porta fins al peu del Frare de Baix,vorejem aquesta agulla per l'esquerra i d'aquesta manera ens situem sota la cara oest del Serrat.Flanquejem uns metres fins plantar-nos sota el peu de via.Bolts daurats en una placa/díedre cec de roca amb polsim negre.



Grau obligat: Al segón llarg és on l'escalada obliga més,a priori 6a+/A0.Amb un ganxo,tramposa i pedal el tema s'apaivaga una mica.La resta de la via més trampejable.

Orientació: Oest.

Material: Nosaltres hem emprat una dotzena de cintes exprés.



Horaris: Aproximació 15',via i rapels 2 hores,retorn al vehicle 20'.

Descens: Amb ràpel pel mateix itinerari,preveure cordinos per canviar els de les reunions.Hem rapelat de R3 a R1 amb 50 metres i de R1 a terra amb 35.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada