dilluns, 4 de desembre del 2023

Laberinto Hueco al Pic del Martell.


Si sou assidus del Pic del Martell us pot passar com a un servidor que havia fet totes les tirades menys la tercera en fer les veïnes: Tamara, Almendariz i Mutant World. La via en si te trams guapos però m'han semblat més bones qualsevol de les altres tres. S'ha de dir que aquestes vies són posteriors per tant l'original i probablement la lògica sigui la Laberinto Hueco

  Accés: Des de Barcelona es fa per l'autovia de Castelldefels en direcció Sitges i Castelldefels. La deixem a la sortida 42 amb la indicació "Port Ginesta". Seguim paral·lels a l'autovia en direcció Sitges. De seguida arribem a una rotonda i ens desviem a la dreta per entrar a la urbanització " Rat penat ", crec que hi ha una tanca però està sempre oberta. Després d'una petita avinguda amb pins trobem una altre rotonda, seguim rectes per una carretera de revolts amb forta pujada i amb un cartell que indica " Parc Natural del Garraf". Quan portem 1.8 quilòmetres des de la segona rotonda arribem a l'aparcament que ens queda a ma esquerra i que te un cartell que diu " Pic del Martell".
Aproximació: Tot i no durar més de vint minuts és una mica incòmode. Baixem uns metres i creuem la carretera. Pugem per traça força definida fins a un coll on ja veiem la paret Est del Pic del Martell i baixem pel vesant oposat en forta baixada seguint una de les múltiples traces que hi ha. L'i
nici és comú amb la Tamara, està situat dos metres a la dreta de l'Esperó Bombers. Fissura amb nom desdibuixat i dos ponts de roca blaus.
Material: Un joc de friends entre l'Alien groc i el Camalot del 3. Si voleu aprofitar els pitons de la tercera tirada cal una navalla per canviar-ne els cordinos.


Grau obligat: V+/A0.
Orientació: Crec que sud est.
Horaris: Aproximació 20',via 1'5 hores i retorn al cotxe 20'. 
Descens: Del final de la via acabem de grimpar uns blocs i carenem a l'esquerra seguint rastres de pas fins a trobar una traça més o menys bona que a través d'una canal ens permet retrobar la traça d'aproximació.
Ressenyes: He penjat la que han fet recentment en Manel&Ita i també la original que he trobat al blog lesaltresvies. Gràcies a tothom!.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada