dimarts, 9 d’agost del 2011

La Princesse de feu al Pic de l'Aigle.

-Cordada: Isaac Ferres i Roger Canals.
-Ressenya: La que surt al llibre : " Itinéraires d'un grimpeur gâté " de Philippe Mussatto.
-Material: La via està totalment equipada amb parabolts, si anem justos de grau com és el cas ens anirà bé dur un semàfor i algún friend ( nosaltres duiem l'Omega vermell ). Potser també un tascó petit.
-Accés: Hem d'anar a la pista que porta al Plan Lachat,entre el Coll del Galibier i la Valloire. Seguim la pista que porta a unes instal.lacions militars. Al cap d'un tros trobarem una tenca, si està tencada ens tocarà caminar 45 minuts fins les instal.lacions militars. Un cop aquí veiem la paret davant nostre i amb uns deu minuts arribem a peu de via.
-Via: La via ens va agradar,discorre per unes plaques de roca hiperaderent,fins i tot talla. Tot i aixó ens va donar la sensació que la via tota l'estona va a buscar les plaques. Està clar que és una via del segle XXI no una clàssica de fa cinquanta anys que va a buscar els punts febles de la paret. He vist per internet que li donen 6b obligat,jo potser estaria més d'acord amb aquesta cotació que amb el 6a+ de la guia,peró per aquí ronda el tema.
-Descèns: Evident cap a l'esquerra primer i després a la dreta. Mirant a la paret hem de baixar per la seva dreta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada